Камера за наблюдение в училище в Айдахо засне призрак (видео)

12225462По време на ваканцията в края на 2014 г. в училището Pocatello High School (Айдахо, САЩ) камера за наблюдение засне  нещо, което се движи по коридора на училището и предизвиква смущения в работата на видеокамерите.

Съдейки по видеото, на което е заснет монитора на работния компютър с всички камери в  сградата на училището, отначало започват множество смущения,  а камерите се изключват.

Изведнъж операторът забелязва на един от екраните неясно движение. По коридора се движи полупрозрачна фигура. Тя трудно се забелязва на  снимката по-горе, но във видеото е ясно забележима. Това не е човек, а нещо с очертания на човек.

Когато инцидентът става известен на преподавателите и учениците, те веднага споделят, че и по-рано са забелязвали необичайни явления, като странен  шепот и шум с неизвестен произход.

Изследователи на паранормални явления открили в историята на училището, че в миналото там са  загинали шестима души. През 1914 г. сградата на училището е почти напълно опожарена и е построена  наново едва след 4 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *