Мадона пак отрича да има връзки с илюминатите

madonaВ новият 13-ти подред албум на Мадона «Rebel Heart», който излиза през март 2015 г., една от песните се нарича «Illuminati». Това е дало повод на изследователите отново да заподозрат певицата,   известна с широко използване на окултни символи на своите концерти,  във връзки с илюминатите.

В припева на  песента «Illuminati» звучат такива изрази като „Всевиждащото око наблюдава тази вечер“, „Истина и Светлина“.

Самата Мадона, говорейки за  песента «Illuminati» отбеляза, че  често я  обвиняват в  това, че тя принадлежи към  масоните. За разлика от много  тя знае кой всъщност е такъв и прекрасно знае кога да се използва това определение. Но участие  в масонството Мадона отрича.

Заслужава да се отбележи, че Мадона е една от най-ярките популяризаторки на мистичното  учение  кабала и често изобразява на сцената Бафомет, който е почитан от последователи на тайните общества.

Бафомет е  звяр и човек, той е жена и мъж в едно лице, той е горе и долу … Това e двуполово създание, на ръцете на което е написан  алхимическия девиз   «Solve et Coagula», което означава „разтвори и  сгъсти.“

Думата «Baphomet», четена от дясно на ляво «Temohpab», е нотарикон – акроним от първите букви на следната формулировка: „Templi omnium hominum pacis abbas“, – което в превод от латински означава „Настоятел на храма на света на всички хора.“

One thought on “Мадона пак отрича да има връзки с илюминатите

  1. Кой ли и обръща внимание на тая пачавра!При ИЛЮМИНАТИ може да е станало мода да приемат такива пачаври което пък ще доведе до разрухата им!Парадокс, но е факт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *