Стрелките на „Часовника на Страшния съд“ бяха преместени на „три минути преди ядрената война“

doomsday-clock-110516Осемнадесет нобелови лауреати обявиха, че на 22 януари  „в целия свят се е увеличила вероятността  от ядрена война“ и преместиха  стрелките на „Часовника на Страшния съд“ на Три минути преди полунощ.“ Полунощ се счита за начало на ядрения апокалипсис.

„За преместването на стрелките отговаря експертен съвет, който се състои от 18 Нобелови лауреати, а решение за това се взима  въз основа на данните за напрежението в  международната обстановка, прогреса в разработването на ядрени оръжия и климатичните заплахи,“ – напомнят редица медии. И наистина, проектът „Часовникът на Страшния съд “ стартира при създаването  на първата атомна бомба – когато е  пуснат духът от бутилката.

Най-ужасното време часовникът е  показвал  по време на кубинската ракетна криза и по време на тестването на първата атомна бомба – тогава  стрелките са преместени на  23:58 ч.

А за това, че светът бързо се приближава към Трета световна война вече говорят и политиците и военните, и политолозите, дипломатите и дори журналистите!

Related Posts

4 thoughts on “Стрелките на „Часовника на Страшния съд“ бяха преместени на „три минути преди ядрената война“

  1. ТСВ: Необходимото зло! Редуциране на населението до 500 млн. жители на планетата Земя, тотален контрол на раждаемостта, нови енергийни източници, генетична модификация на човека – създаване на нова раса, начало на истинска космическа революция (преминаване към втори етап и създаване на космическа раса свръхчовеци).

    1. Когато започнат да избиват роднините ти за да останат само 500 милиона ще те питам как си.

  2. Няма кой да го пита, щото и той като роднините му ще е в масов гроб … Тва трябва да си ментално осакатен да искаш такова масово изтребление …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *