5-годишно момче говори за миналия си живот

256B6FA900000578-2943568-image-a-67_1423291316674 Люк Руелман е на пет години. Той живее в Синсинати, Охайо (САЩ) и казва, че си спомня предишния си живот, когато е бил 30-годишната чернокожа Пам от Чикаго.

Момчето така упорито говори за предишния си живот, че майка му като свързала всички детайли от „биографията на загадъчната Пам“, решава да проведе разследване;  разгледала множество стари вестници и установява, че такава жена наистина е съществувала.

В един момент Люк започва да говори такива неща: „Когато бях момиче, имах черна коса“, „Носех такива обеци, когато бях момиче.“ „Преди се казвах Пам, но като Пам аз умрях. Отидох до небето и видях Бог. Той ме върна обратно. След това се събудих и се оказах бебе, а ти ме наричаше Люк. “

Pamela Robinson (на снимката долу) загива при пожар в хотел Paxton през 1993 г. Тя наистина е била на 30 години. Момчето казва, че след смъртта душата на Памела се срещнала с Бог и е изпратена обратно на Земята. След това той се ражда момче.пам

Майката на Люк казва, че практически всички факти от историята на Люк се потвърждават.

One thought on “5-годишно момче говори за миналия си живот

  1. Вселенска памет – база за събиране на данни от преживявания, но понякога може и да се черпят данни от нея. Пренос на информация. Не задължително да има прераждания. Но явно съществува носител на данни – Душа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *