Британски политик: Извънземните снабдяват Путин с технологии

Членът на британската лейбъристка партия и  представител на Общинския съвет на Уитби Саймън Паркс казва, че съветниците на руския президент Владимир Путин са извънземни, пише  Chronicle Live.

Според британския политик,  въоръженият конфликт в източната част на Украйна е предизвикан  от намесата на извънземни цивилизации, пише изданието. Саймън Паркс, който, според собствените му твърдения, е имал  „стотици контакти“ с извънземни, е  сигурен, че за „агресията на Владимир Путин“ носят  отговорност  така наречените „нордически извънземни.“

„Преди това Путин е бил в групата хора, които са  консултирани от рептилиите. Но нордическите извънземни направили насрещно предложение на Путин – казва Саймън Паркс. Технологиите, с които нордическите извънземни снабдяват Путин, са  еквивалентни на американските“.

Освен това именно тези извънземни са посъветвали  Путин да не се води по  САЩ, а да започне да им се противопоставя, казва британският политик.

Преди това Саймън Паркс също така бе заявил, че истинският му баща е рептил, и че той загубил девствеността си с извънземна, когато бил на  пет години, припомня Chronicle Live.

Той признава, че е започнал да  чувства присъствието на извънземните, докато все още бил в  утробата на майка си, и прави секс с извънземна до четири пъти годишно.

Още по темата:

 

Путин е подменен: Западните спецслужби са получили резултатите от ДНК-експертиза

Следователно,  ролята на Владимир Путин пред обществеността играе неизвестен човек. Също така, по-рано взетите проби (2007-2008 г.) от генетичния материал на руския лидер – не съвпадат с текущите, и следователно,… Continue reading „Путин е подменен: Западните спецслужби са получили резултатите от ДНК-експертиза“

 

Путин дал да се разбере, че светът се управлява от Рептилии?

Руският президент е заявил, че той не е един от „тях“, но те се страхуват от него и се опитват да го привлекат в своя „древен вавилонски култ“, пише yournewswire.com.… Continue reading „Путин дал да се разбере, че светът се управлява от Рептилии?“

Кисинджър предупреди Путин, че орденът, контролиращ Обама-Клинтън, вече не може да се спре, предстои война

Related Posts

3 thoughts on “Британски политик: Извънземните снабдяват Путин с технологии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *