Изкуственото оплождане отвори вратата към нашия свят на тъмни същности от много ниско ниво

bebetaДнес светът като цяло (може би с изключение на Китай, Индия и Африка) е залят от  вълна от безплодие и спад на раждаемостта. Не само България, която вече 25 години е в  тежка икономическа ситуация, но и водещите страни в Северна и Южна Америка и Европа се сблъскват с демографски проблеми (смъртността е по-голяма от раждаемостта).

Причините за това явление са много и различни (упадък на етносите, икономически, психологически, и много други). Решение на този проблем е  изкуственото оплождане. През 2010 г.  Робърт Едуардс за откритието си „ин витро“ получи Нобелова награда.

Днес в света има над 4 милиона (!) деца, заченати ин витро. А  броят им продължава да расте …

Изкуственото оплождане помага не само на безплодните жени. Сега все повече се говори за сурогатни майки, които износват за пари  „бебета в епруветка“. Известни хора прибягват до изкуствено осеменяване, като го пропагандират на  всички.

Например известният актьор  Робърт де Ниро ползва услугите на сурогатни майки през 1995 г. и през 2011 г. Едни от първите, които започнаха да използват изкуствено оплождане са хомосексуалистите, защото те също искат да оставят потомство на Земята. Един от най-известните сред тях – музикантът Елтън Джон и партньорът му,  станаха родители през декември 2010 г., също благодарение на сурогатна майка.

Доколко добро за човечеството е това откритие и  за кого отвори вратата към  нашия свят?

Един от най-точни отговори на проблема с изкуственото оплождане дава зороастрийската Традиция.

Според зороастрийски мироглед, нашият свят е създаден от красивия и съвършен Ахура Мазда, от който се излъчват само светлина, доброта и любов. Но заради Ангро Маню, който напада нашата вселена, ние сега сме в свят, временно окупиран от силите на мрака. Сега по зороастрийското летоброене ние  живеем на границата на Епохата на Смесване на светлина и тъмнина и епохата на Разделение между доброто и злото.

Човекът в зороастризма се смята за боец, който е на фронтовата линия на битката на светлите и тъмни сили. Със своя избор може да допринесе за победата на светлината, както прави това от позицията на любов, хармония, доброта. Или може да засили тъмната армия, ако разчитайки на арогантност, лъжи и страх, се  позиционира като вирус – паразитизъм, унищожение.

Развивайки се от позицията на моралните и нравствени закони, усъвършенствайки се и генерирайки   около себе си поле от любов и хармония, осъзнавайки се като част от един цялостен свят, опитвайки се да го направи по-красив, човек като дете на Твореца изпълнява задачата си и своя дълг.

Светлите  сили са заинтересовани от това и ни помагат в тази работа, а тъмните – напротив, стремят се да ни включат в орбитата на греха и тъмнината, за да завземат властта в света чрез нас.

Смята се, че когато нашата  духовна същност е родена  от  родители, които се обичат, чрез тяхната близост, тя  при зачеването си получава защитата на  Рода (Фравахара на авестийски).

Енергията на биполетата, при разгръщането на енергийните вихри на мъжете и жените в Любов,  при реализиране на акта на зачеването, се  привлича и защитава от светлата същност. Ето защо такава връзка е свята  в зороастризма (и в други традиции).

Когато зачеването е случайно, от две при това лишени от светлина и чисти мисли, и „пияни“,  същности, при ниски страсти за удовлетворяване, притеглената същност ще бъде от  много по-ниско ниво и нейната  защита ще бъде отслабена.

В случай на изкуствено оплождане съединяването на на сперматозоида и яйцеклетката става  само с механични средства, напълно лишено от защитата на енергията на телата на родителите  и  прародителите. На ниво физиология се включва  зачеването и развитието на бъдещото тяло, но каква ще е тази душа, същността на какъв план в този момент се вселява,  е изключително трудно да се прецени. Като се има предвид, че в момента много тъмни същности се стремят да влязат в нашия свят, става ясно каква е опасността.

Какви са причините за безплодие, които карат хората да прибягват до метода за изкуствено оплождане, раждане на деца от епруветка? Много фактори допринасят за появата на безплодие – безразборни полови връзки, неправилно хранене с  химически и ГМО храни, пребиваване  в  екологично замърсени  области, и т.н.

Но  ако се замислим, именно  тези фактори се пропагандират и развиват от науката, така  признавана  и уважавана. Резултатът е, че някаква  сила първоначално причинява проблеми, а  след това ги решава, като в резултат се оказва в  печеливша позиция.

От една страна намалява броят на здравите хора, свързани с корените си с бялата раса, способни в този исторически момент  да  отблъснат тъмното начало и  взимайки страната на Светлината. От друга страна, в света всеки ден расте броят на хората, родени  изкуствено, които са много по-склонни да изберат тъмната страна.

Ръстът на населението на Земята при   постоянно намаляване на потомците на бялата раса се дължи на увеличаване на плодовитостта на потомците на черната и жълта раса. Което води до невесели размисли.

Възниква въпросът какво да е отношението  към   такива хора, които са от епруветка и живеещи  сред нас. Да се считат за потенциална заплаха за човечеството? Да се проклинат, да се избягват? Как да се реши този проблем от етична гледна точка?

Предстои да видим…

Related Posts

One thought on “Изкуственото оплождане отвори вратата към нашия свят на тъмни същности от много ниско ниво

  1. 1976 Китай въвежда закона за 1 дете на 2ма родители(изключения близнаци , тризнаци)

    От 1976 Китай намалява

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *