Kaк се омъжват феминистките

25353219_enid_crow_feminist_girl_scoutПърви ден. Сватба.
Този шовинистичен тип се опита да ме внесе в ритуалната зала на ръце. Казах, че  в такъв случай аз ще го изнеса него. Той  поклати глава и отказа. Спечелих първата битка, приятелки!

Втори ден. Празнуваме сватбата.
Свидетел предложи да открадне булката и да иска за нея откуп. Предложих му да открадне предприемача Иванов, тъй като  е по-богат от мен, и ще плати по-голям откуп. Мъжете  откраднаха Иванов и  не се върнаха на масата – изпиваха откупа. Спечелих отново!

Трети ден. Махмурлук.
Съпругът се събуди и започна да се мотае. На мен ми предложи да почистя апартамента. Поисках да ми каже кой е собственик на апартамента. Той каза, че е негов, но ако аз го почистя ще е мой, само да не го закачам. Обадих се на адвоката си и ние  сключихме  сделка. Аз почистих апартамента и вече е само мой!

Четвърти ден. Трябва да ходя на работа.
На сутринта се събудих, направих си физзарядката,  взех душ и си приготвих закуска. Този мързеливец, съпругът ми,  настоя, че трябва да направя закуска и на  него. Аз казах, че може да получи закуска след физзарядка и след душ. Той не  спори, а сам си  направи два сандвича. Сандвичите попрегоряха. Но все пак аз спечелих.

Пети ден. Дойдоха родителите му.
Майка му попита как готви жена му, тоест аз. Казах, че  готвя добре, но точно в този момент не ми е  до това, защото съм си взела от службата работа за довършване. Аз също така казах, че синът й не знае да  готви, изглежда зле го е възпитавала. Свекървата изсумтя и отиде в кухнята. Очевидно, за да научи сина си да готви. Е,  никога не е твърде късно. Спечелих  както винаги.

Шести ден. Отиваме на меден месец.
Той, съпругът ми,  предложи да отидем в Испания. Още от детството си съм мечтала да отида в Испания, но не може, след като спечелих всички битки, сега да се съглася! Аз казах, че ще идем в Ирландия. Оказа се, че той е мечтал за Ирландия от детството си, а е казал Испания, само защото искал да зарадва своята прекрасна жена … Мисля, че днес аз се  победих сама.

Седми  ден. Той намекна за бебе.
Ние се подготвяме за Ирландия. Той предложи  никога да нямаме дете. Казах, че това е моя работа –  и че мнението му не ме интересува! Той се съгласи, но каза, че е по-добре да се погрижим за това след медения месец.  Аз казах, че именно в медения месец ние трябва да се погрижим за това, защото така правят всички  хора – в медения месец правят деца!
Той се усмихна, после ме прегърна и целуна. Спечелих – той с радост приема всичките ми инициативи! Но по някаква причина имаше такава физиономия, като че ли той е спечелил.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *