Контактите с НЛО на МКС упорито се крият (видео)

11Слуховете, че правителствата крият контактите си с извънземни са на почти 70 години: толкова  време мина от известния инцидента в Розуел.

Но и без него уфолозите постоянно се опитват да разкрият различни случаи с прикриване на необичайни факти. Само през последните месеци НЛО, според тях, няколко пъти са се приближавали до Международната космическа станция (МКС). Но американската космическа агенция мълчи за това, както и руската, разбира се.

Космическият ловец

Разобличители на НАСА има достатъчно, но може би най-известният от тях напоследък е  „ловецът на НЛО“ Тоби Ланд.  Източник на неговите сензации е  видеокамерата, която е инсталирана на борда на МКС. Кадрите от  нея са публично достъпни. Картината обаче не е твърде ясна.

И тъй като е  доста размазано изображението от камерата, неподготвеният зрител бързо се отегчава. Въпреки това, ентусиасти, сред които е и  Тоби Ланд,  непрекъснато наблюдават тази камера.

Какво е открил Тоби? Оказва се, че всеки път, когато до  Международната космическа станция се приближава неидентифициран обект, излъчването на камерата спира. „Ловецът на НЛО“ е сигурен: НАСА умишлено прекъсва транслацията.

Най-често излъчването се прекъсва веднага след като необичаен обект се появи пред камерата, така че да се направи екранна снимка е много трудно. Но Ланд  успява. И повече от веднъж.

Снимка

За първи път това се  случва на  7 октомври 2014 г. Ланд  особено внимателно наблюдава камерата, тъй като в открития космос работят  двама астронавти от  НАСА и Европейската космическа агенция – Рейд  Уайзмън и Александър Херс. Изведнъж в кадър на фона на космоса се появява странен обект.

Ланд прави снимка на екрана и излъчването … прекъсва. Когато се възобновява, обектът вече е изчезнал. След този инцидент Тоби  събира екип от ентусиасти, които постоянно наблюдават предаването от камерата на МКС.

Контактите с НЛО на МКС упорито се крият

22

Обект близо до астронавтите, работещи в космоса. Октомври 2014

До края на 2014 г. ловците забелязват още няколко обекта. Уви, предаването прекъсва прекалено бързо, и те не успяват да снимат. Късметът се усмихва отново Тоби Ланда на 6 януари 2015 г. Тогава в обектива на камерата отново попада неидентифициран обект – и преди предаването да бъде прекъснато, ловецът успява да  направи скрийншот.

При  увеличение и компютърна обработка обектът изглежда като кораб от серията „Star Trek“. На 22 януари Тоби отново забелязва НЛО, но, за съжаление, не успява да го снима.

Това е просто космически боклук?

Тоби е сигурен, че в НАСА специалисти денонощно наблюдават камерата и я изключват веднага след като се появи нещо, което не е наред.“ „Защо мълчат  астронавтите  и руските космонавти?“ – питат скептиците. Тоби има отговор на този въпрос. Астронавтите на НАСА нямат право да разкриват  събития, свързани с появата на загадъчни обекти, които те  наблюдават в космоса.

Руските космонавти също се страхуват да говорят за такива необичайни неща. В противен случай светът може да реши, че не са наред с главата.

Служители на НАСА, обаче, опровергават аргументите на  Ланд  и неговите помощници. Според тях,  обектите, заснети от камерата МКС  – не са нищо друго, освен отломки, с които   буквално е задръстено околното пространство. A изключване на камерата по време на появата на такъв „боклук“ е просто инцидент. Не вярвате? Докажете противното!

Този НЛО попада пред обектива на камерата МКС  през януари 2015 г. и  предаването е прекъснато:

Още една прекъсната транслация от септември, 2014 г.:

Related Posts

2 thoughts on “Контактите с НЛО на МКС упорито се крият (видео)

  1. Ако заснетите обекти са отломки защо му спират всеки път камерата на човека ?

  2. На втория клип става ясно, че обектът е източник на светлина. Няма такива отломки.Стига да не е манипулиран записа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *