Пътешественици във времето и загадката на Мелвин Уилсън

vremetoПътуване във времето е една от най-старите идеи на  фантастите и просто на хората, които знаят как да мечтаят. Повечето хора смятат, че такова явление няма,  но когато се срещат хора като Mелвин Уилсън, започват съмненията.

Става дума за това, че този човек четири пъти за 10 години успява да спечели огромни суми пари. Самият мъж коментира  невероятния си късмет така: “Аз просто се оказвам на правилното място в точното време …”

Американецът Meлвин Уилсън, който живее в щата Вирджиния, през последните десет години  четири пъти  печели  от лотарията големи суми. През 2004 г. той получава първите 25 хиляди долара, а година по-късно се изхитря да спечели два пъти – един милион долара и 500 000 долара.

Последния път щастието се усмихва  на Meлвин Уилсън наскоро, когато той  печели още 500 хиляди долара. Късметлията обяснява само, че “е бил на точното място в точното време.” Въпреки това експертите по контакти с пътешественици във времето са много скептични към версията за  късмета, но се вслушват в последните думи на  Уилсън.

Според тях  “да се окажеш на правилното място в правилното време” – е това, в което се специализират посетителите от бъдещето,  идвайки при нас както с научни цели, така и с   търговски мисии. Един от “ловците на  пътешественици във времето” с разбираемо желание за анонимност, коментира следващата печалба на Уилсън: “Този човек  дълго време е в нашата картотека.

Вероятно  той е темпорален нелегален пътешественик, който е пристигнал в нашето  време за да си почине и да вземе малко пари. Слага ги в банка, а след това се връща в  бъдещето  и си харчи с лихвите. Колко  ограничен трябва да си за да  използваш машината на времето за такива глупости!”

Същият изследовател цитира пасаж от случайно попаднало в ръцете му указание за  пътешественици във времето, “Не отивайте в миналото, без да вземете информация за котировките на акциите и печеливши лотарийни билети. Това ще ви позволи да оцелеете във  варварските условия на миналите векове, ако по някаква причина вашето завръщане се забави.

В същото време не забравяйте, че за всяка печалба в  лотарията може да претендира друг пътуващ във времето. Опитайте се да не влизате в конфликт със своите съвременници заради това. Бъдете внимателни – честите печалби могат предизвикат интереса на спецслужбите  и медиите”. “Оказва се, че Уилсън е пренебрегнал последния съвет.

Но колко още неоткрити посетители от бъдещето се разхождат по улиците ни? “- задава резонен  въпрос “ловецът”. Той е изчислил, че във всеки момент в света има от 5 до 10 хиляди чуждовремци и много от тях не са  тук с добри намерения. Разбира се, на техния фон Mелвин Уилсън изглежда доста безобиден човек.

По материали на майл онлайн

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *