Презентация на снимки на извънземен от Розуел е планирана за 5-ти май 2015 г.

rosswellСнимките  с извънземния вече са проверени от  учени и експерти по отношение на автентичността и произходът им е потвърден,  пише A Different Perspective.

Това, което някои наричат впечатляващи визуални доказателства за съществуването на хуманоидно  същество, което е намерено след  инцидента в Розуел, Ню Мексико през 1947 г., скоро ще бъде показано по време на международна  онлайн конференция.

„Слайдовете от Розуел“  – снимки на Kodachrome,  са тествани учени и експерти, а   автентичността и произходът им са  потвърдени.
Тези слайдове ще може да се видят по време на публичното им представяне на 5 май 2015 г.

Място на събитието – National Auditorium, Мексико.

Мероприятието ще водят: Д-р Едгар Мичъл, шестият човек, стъпил Луната, както и авторите и изследователи на розуелския инцидент, Том Кери и Дон Шмидт. Събитието ще се излъчва на живо от зала с  10 000 места (National Auditorium) в Мексико Сити.

Том Кери, който се появи в международни репортажи, когато обяви откриването на „Слайдовете от Розуел“ в Американския университет във Вашингтон, окръг Колумбия, през миналия месец, в близко бъдеще ще предостави по-подробна информация за презентацията и други организационни аспекти на проявата.

Related Posts

One thought on “Презентация на снимки на извънземен от Розуел е планирана за 5-ти май 2015 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *