Съпругата на Нил Армстронг откри у дома си скривалище с предмети от „Мисията Аполо“

article-2944854-25799B9500000578-383_636x463Съпругата на Нил Армстронг е открила у дома си тайно скривалище, в което са били  скрити предмети от   „Лунната мисия“. Интересното е, че самият  Нил на никой и никъде не е говорил за това скривалище, а и самата НАСА също не е знаела, че нещата, които е трябвало да бъдат оставени на Луната, са се върнали на Земята. Това си е новина. Наборът от предмети е  много оригинален. Защо именно  тези неща е скрил  „първият човек на Луната“?

Заслужава да се отбележи, че доста хора  не вярват, че американците въобще са стъпвали на Луната. За това е писано  много и много са доказателствата за подобна гледна точка, а  самият  Нийл Армстронг е интересна фигура.

Просто е трябвало  да обира лаврите на славата и да рине почести с лопата, а той  обратното –  след  „триумфалния полет до Луната“, отказва да дава интервюта и води затворен  начин на живот. Разбира се, има и такава версия, според която Армстронг е видял такива чудеса на Луната, че е бил наистина потресен от извънземните съоръжения там.

Армстронг е  капитан на кораба „Аполо 11“, първият  човек, който е  стъпил на Луната.  Армстронг  живее като отшелник, далече от хорските погледи  в скромна ферма близо до американския град Синсинати, където умира през 2012 г. в самота. А вдовицата на покойния астронавт, Carol Armstrong изведнъж казва, че след смъртта на съпруга си тя открила скривалище, в което имало една торба с неща от „Лунната мисия“. В нея  са намерени 18 предмета.

Най-интересното е, че всички тези неща, които се били на Луната, е трябвало да останата там, тъй като всеки грам свръхтегло, не би позволил на лунния модул  да излети от повърхността на Луната. В торбата освен парчета кабели, мрежи и други дребни неща, е  открита и камера, за която се твърди, че с нея Армстронг е снимал стъпването си Луната. Имало ли е  филм в  камерата не се съобщава.

Вдовицата е дарила всички предмети на Смитсъновия институт, така че за съжаление,  те няма да бъдат изследвани от неофициални лица.

Related Posts

One thought on “Съпругата на Нил Армстронг откри у дома си скривалище с предмети от „Мисията Аполо“

  1. Че не са стъпвали-не са.Отзат ли ги е скрил? Контрабандист…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *