В британско семейство за първи път от 205 години се роди момиче

bebeВ  британското семейството Лори, графство Кент, се  роди  бебе-момиченце за първи път от  205 години, пише The Daily Mail. Момиченцето  на име Mайла,   е родено през октомври 2014 г., обаче, за радостното събитие  представителите на семейство Лори са съобщили на медиите едва  преди няколко дни.

Младите родители обясниха, че по тяхно мнение, те са избегнали семейната закономерност чрез внимателен подбор на подходящите за зачеване дни.

В предишните пет поколения у  Лори са се раждали  само момчета. Според изданието, последното  дете от женски пол е  родено в семейството през 1809 г., по време на  крал Джордж III във Великобритания и Наполеон Бонапарт във Франция.

Използваният от британската двойка метод за  планиране на пола на бебето е разработен през 1960 от американския лекар Ландрум Шетълс и е обявен за „метод на Шетълс.“ Според тази теория, за да се зачене  момче трябва да се прави секс няколко дни преди овулацията на бъдещата майка,  по време на нея, или в рамките на два дни след това. За да се роди  момиче, може да се използват всички други дни.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *