Дейвид Уилкок: 100 сфери с размера на Нептун или Юпитер са навлезли в нашата Слънчева система

155_1Коментарът е на Дейвид Уилкок в блога на Бен Фулфорд от 2 март 2015: „Тайните космически програми и участието  в земните процеси на извънземните „Сини птици“. (http://benjaminfulford.net/2015/03/02/confusion-and-chaos-at-highest-levels-of-g7-governments-as-revolution-begins/)

Официален сайт на Дейвид Уилкок – http://divinecosmos.e-puzzle.ru/

(Преразказ)

„В  радио шоу с Джордж Нури направих няколко уточнения, свързани с участието на извънземните в събитията на Земята.

100 сфери с  размера на Нептун или Юпитер са навлезли в нашата Слънчева система през последните 2-3 години. Някои други са с  размерите на нашата Луна и са се появили между 1999 г. и 2001 г.

Пентагона и хората Кабала (финансовия елит на САЩ) наистина са били развълнувани от това, на първо място, защото те са си мислели, че в тези сфери се връщат техните богове – анунаките. Но сферите остават невидими заради тяхната модерна технология, която не позволява да се разглеждат отвътре, и  им дава възможност да не отговарят на контакти.

„Кабалистите“ са използвали усъвършенствани оръжия, за да стрелят по  един от обектите, с размер колкото Луната в средата на декември. Обектът пламва и се превръща  в яркочервено петно ??в небето, което хората са наблюдавали. Сферата пренасочва лъча обратно към базата, откъдето  е бил пратен. Това предизвиква сериозни щети и довежда до смъртта на персонала.

От този момент ние имаме забранена за полети в зоната около Земята и карантина около нашата Слънчева система. На никой няма да му  бъде позволено да напусне Земята, и всяка друга „колония“, както ги наричат. Те дори не могат да се свържат с външния свят. Никой друг няма да се появи, за да може да деблокира ситуацията.

Групата, която се появи от сферите, е наречена „сини птици“. Колкото и  глупаво да звучи, те са хуманоиди с височина около осем фута, произхождат от птича форма на живот. Те имат птичи глави и са с ярки сини  цветове на перата. Имат нормално  изглеждащи ръце и крака.

Един от моите инсайдери е бил привлечен към  среща, която е била много сериозна. Не е имало никаква сигурност, че ще  се върне жив, и че няма да бъде подложен на насилие. Едва по-късно става ясно, че „сините птици“ искали да се срещнат с него лично.

Било му е гарантирано, че няма да му се случи нищо лошо. Те му обяснили много неща. Един, по тяхно мнение,  много важен момент  е, че те не са имали никакъв контакт или връзки с „Кабала“. Една от основните групи в космическите програми, която носи името Solar Warden, сега е свързана с тях,  и те работят с Алианса на земята, но никога с представителите на управляващия финансов елит.

Те действително са предоставили  интригуваща информация. Те са съобщили, че представителите на „Кабала“ са напуснали Алианса и са променили плановете си. Хората от „Кабала“ настояват за „мигновено насилие“, за да се реши възникналият проблем.

Това  няма да бъде позволено.

Очевидно е, че „птиците“ са решили да „забавят“ процесите, и малко да „забавят“ нещата, тъй като всичко се е случило наистина „много бързо“ –  такъв извод може да се направи от това, което са  казали.

Основното нещо е, че „птиците“ искат от нас да преминем в  реалност, основана на любов и мир. Те искат този преход да бъде  спокоен, доколкото е възможно.

Аз не се съмнявам, че инсайдерът е предоставил надеждна информация.“

Related Posts

2 thoughts on “Дейвид Уилкок: 100 сфери с размера на Нептун или Юпитер са навлезли в нашата Слънчева система

  1. Юпитер е почти 3 пъти колкото Нептун???
    Дали има птицеглави- възможно е. В египет са ги рисували.
    Това за Алианса и Кабала ми намирисвана поредната историйка на уилкок, върху която ще напише книга :)))
    Помня още за квантовия скок дето щял да се случи 2012 г.
    Доста книги е разпродал по темата.

  2. Преди 50 години четох книгата „Гости от Мион“.И там ставаше въпрос точно за такъв вид хуманоиди.Странното е как автора ги е описал още тогава!?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *