Подводните извънземни: разсекретените архиви доказват тяхната реалност

uso-820x300

Неидентифицираните подводни обекти (НПО) не са толкова добре познати като неидентифицираните летящи обекти (НЛО), въпреки че според разсекретените доклади на руския флот, те се срещат по-често.

Обща черта на всички НПО е, че те са свързани с необясними явления и са по-напреднали в технологично отношение обекти, далеч превъзхождащи всичко, което някога сме построили.

Наскоро разсекретените  архиви,   са доклади от съветската ера с подробни доказателства за НПО. Бившият офицер от флота, както и съветски и руски уфолог Владимир Ажажа вярва, че тези документи са с много висока научна стойност. Един от най-интересните случаи, които той е разследвал, е свързан с участието на ядрена подводница, която била на бойна мисия в Южния Пасифик. При нормална операция  подводницата открива шест неизвестни обекти, движещи се в строй със скорост над 230 възела (426 км/ч.). За сравнение най- бързата съветска подводница К-222 е достигала около 44 възела (82 km / h).

Сонарът на подводницата определя, че обектите  се движат към тях, така че капитанът наредил да се изплува на повърхността. НПО ги последвали, а след като достигнали повърхността, отлетели.

„Подобни случаи са докладвани за Бермудски триъгълник“ – казва пенсионираният командир на  подводница  Юрий Бекетов. Електронните устройства често се повреждали, указвайки наличие на силно  външно смущение“. Мнозина смятат, че това е  ясен знак за присъствието на НПО или НЛО.

„В някои случаи приборите са улавяли материални  обекти, които се движат с невероятна скорост. Изчисленията показват, че скоростта им е била около 230 възела или 465 км в час. Движение с такава скорост е трудно дори и на сушата. Но съпротивлението  на водата е много по-високо. Впечатлението е, че тези обекти пренебрегват  законите на физиката. Натрапва се само едно обяснение: съществата, които са ги построили , ни превъзхождат изключително много в развитието си“, – казва Бекетов.

Изглежда, че НПО и НЛО се появяват там, където има военните действия, което показва, че те се интересуват от човешкия военен  арсенал.

Друга гореща точка за НПО – е езерото Байкал. Най-дълбокото в света сладководно езеро винаги е било  обвита в много загадки, а рибари казват, че много пъти със собствените си очи са виждали светлини  в неговите дълбоки води. Много народни приказки описват къпещи се хора, отвличани от неизвестни същества в дълбините на  езерото Байкал.

Друг  руски документ описва сблъсък между група   военни водолази и няколко хуманоидни същества в сребристи костюми. Водолазите били на  обучение в  езерото Байкал на дълбочина от 50 м, когато  изведнъж се натъкнали на  група от неизвестни същества. В преследване на хуманоидите, водолазите се спускали все по-дълбоко. В резултат на това трима мъже били убити, а други четирима са  сериозно ранени.

Владимир Ажажа счита, че тези явления трябва да бъдат внимателно проучени. „Мисля си  за подводни бази и си казвам: защо не? Нищо не трябва да се отхвърля – смята Aжажа.

– Скептицизмът е най-лесният начин: на нищо не вярвайте, нищо не правете. Хората рядко се спускат на големи дълбочини. Затова е много важно да бъдем в състояние да  анализираме с какво или с кого можем да се сблъскаме. „

http://unexplained.co/news/underwater-extraterrestrials-declassified-russian-navy-records-say-theyre-real/5987/

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *