Поразителни факти за извънземните

2275-17Единственото нещо, което знаем със сигурност е, че хората не спират да вярват и да търсят доказателства за това, че не са сами във Вселената. И следните факти отразяват това:

1. Около 20 хиляди души са се застраховали срещу отвличане от извънземни.

2. Някои американски пожарникари дори се обучават как да оказват първа помощ в случай на катастрофа с НЛО или извънземно нашествие.

3. Ако извънземните погледнат с телескоп към планетата ни от разстояние 65 милиона светлинни години сега, те ще видят динозаврите.

Все пак, за да видят динозаврите, ще се нуждаят от гигантски телескоп.

4. Едгар Мичъл, шестият човек, стъпил на Луната, заяви, че „извънземните неколкократно са влизали в контакт с хората.“

Пилотът на лунния модул пилот твърди, че правителството продължава да  крие истината от хората.

5. Президентът на Международната федерация по шахмат смята, че шахът е изобретен от извънземни.

Кирсан Илюмжинов от Калмикия твърди, че в нощта на 17-ти септември, 1997 г. той е бил отвлечен от извънземни, облечени в жълти скафандри.

6. В стремежа си да привлекат колкото се може повече туристи, както и извънземни същества, в St. Paul, Alberta, е построена първата в света площадка за кацане на НЛО.
7. По време на мисията до Луната екипажът на „Аполо 11“ съобщава за странен летящ обект, който забелязват в близост до тяхното местонахождение.

Астронавтите предполагат, че това е отделилата се степен от ракетата SIV-B. По-късно те получили съобщение, че SIV-B   се намира на разстояние 6000 мили от космическия кораб „Аполо“.

НАСА все още не може да обясни какъв е бил този обект.

8. Астрономитe Маргарет Търнбул и Jill Tarter от Carnegie Institution във Вашингтон, окръг Колумбия, са направили списък, който включва 17 129 най-близки звезди до нас, където е вероятно да има планета, подходяща за живот.

Маргарет казва, че на такава планета може да се развие разумен живот, и той трябва да бъде най-малко на 3 милиарда години.

9. През 1960 г. астрономът Франк Дрейк прави първият научен опит за установяване на връзка с извънземни същества.

В своя експеримент той използва 25-метрова антена за да улови сигналите от двете най-близки звезди, подобни на Слънцето.

10. Някои изследователи са съгласни с хипотезата, че древните египтяни са посещавани от извънземни, за да им разкажат за бъдещите потомци и за техните постижения.

11. От 1995 г. Институтът SETI в Маунтин Вю, Калифорния, работи по проекти за 5 милиона щатски долара годишно, при които са сканирани над хиляда звезди за радиовръзка.

Те се надяват, че с антенна решетка, състояща се от 350 антени да хванеш сигнал от извънземни до 2025.

12. За най-вероятните места за пребиваване на извънземни в Слънчевата система, се считат подземните тунели на Марс, горещите точки на спътника на Сатурн Енцелад (чийто южен полюс е осеян с гейзери) и луните на Юпитер – Калисто и Аврора (където под ледената кора може да крият водни океани).

Планетологът D. Grinspoon от Денвърския музей на природата и науката смята, че извънземните може дори да живеят на повърхността на Венера и да понасят нейнта температура (около 454 градуса по Целзий).

13. Наполеон Бонапарт е още един човек, който твърди, че е бил отвличан от извънземни.

През юли 1794 той наистина изчезва от очите на своите приближени за няколко дни, а по-късно казва, че го е арестувал непознат за него мъж .

Въпреки че е трудно да се повярва, но на скелетните останки на Наполеон, учени са открили малко парченце метал, и предположили, че това може да бъде имплантиран от представители на извънземни цивилизации микрочип.

14. През 1957 г. фермерът от Бразилия Антонио Вили Боас казва, че е бил отвлечен от извънземни, издаващи лаещи звуци. Те го засипали с някакъв гел и се гаврили с него.

Това е едно от първите съобщения от жертви на отвличания от извънземни, които стават известни на широката публика. В момента на отвличането си Антонио е бил на 23 години.

15. Може би извънземните са се уплашили от хората.

През 1972 г. учените представят хората на извънземните : Карл Сейгън и Франк Дрейк нарисуваха табличка, на която са изобразени голи мъж и жена, и я качват на космическия кораб Pioneer 10.

16. На 24 февруари, 1942 местната авиобаза в Los Angeles е засипана със стотици съобщения за предполагаем НЛО, наблюдаван в небето.

По НЛО многократно стреля зенитната артилерия, но той остава непокътнат.

18. Наскоро изследователи откриха в Антарктида марсианска скала, в която има следи от вкаменелости на нанобактерии. Въз основа на това откритие се предполага, че на Maрс съществува живот в примитивна форма.

Освен това е установено, на Марс има огромни количества метан. Това е изненадващо, защото почти целият метан Земята се произвежда от живи организми.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *