Американец състави карта на света с поява на НЛО

pic-10-04-2015-2109361Американският фрийлансър Levi Pearson, водещ популярен блог, посветен на неидентифицирани летящи обекти, създаде доста необичайно карта. На нея той е отбелязал всички точки на планетата, където от 1933 г. са забелязани потенциални извънземни кораби.

За да създаде тази карта, Pearson дълго време изучава данните, любезно предоставени му от американски център за съобщения за НЛО. Първите неидентифицирани летящи обекти са открити точно преди осемдесет и две години, при това наведнъж в САЩ, Франция, Великобритания, Австралия и Япония. Между 1940 г. и 1955 г. броят на случаите се увеличава значително, което едва ли е случайно.

Блогърът казва, че извънземните са започнали да се появяват в небето над Земята по време, когато човечеството е направило голям скок в технологичното си развитие. Мнозина вярват, че извънземните форми на живот се интересуват от нашите технологии, обаче, според Pearson, тази теория не издържа критика, тъй като човешката цивилизация на настоящия си етап на развитие никога не е стигала по -далеч от Луната, а извънземните са в състояние да покриват разстояния от стотици светлинни години.

Леви заяви, че по-голямата част от американските пилоти вярват в НЛО. Тази информация блогърът е събрал със своя собствена анкета. Над една четвърт от пилотите в САЩ, които летят повече от десет години, най-малко веднъж в кариерата си са забелязвали в небето неидентифицирани обекти.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *