Англичанин без братя срещна свой идеален двойник

pic-08-04-2015-1933451В света понякога се случват невероятни събития. Така например, 67-годишният англичанин Нийл Ричардсън премествайки се от оживения Лондон, където е роден и израснал, в спокойния град Брейнтри, среща там свой двойник, макар да е единственото дете в семейството.

След като се премества в малък град в Есекс, Нийл първо се изненадал колко са приветливи местните жители. Виждайки го мнозина веднага му махали с ръка и го поздравявали. Няколко дни по-късно той заподозрял нещо нередно, когато забелязал, че го наричат Джон. Ричардсън отричал, твърдейки, че името му е различно, но съседите се държали така, сякаш той неудачно се е пошегувал.

Накрая той открил причината за това поведение на жителите Брейнтри, когато посетил изложба на книги в местната библиотека и срещнал човек, който изглежда точно като него. Излишно е да се казва колко шокирани са били двамата мъже. Освен че имали почти еднакъв външен вид, брада, почти еднакво облекло, включително  и очила .

Джон Джеймисън казал, че също не е имал братя. Двойниците, след като не повярвали в такова съвпадение, дали кръв за анализ в местна клиника. ДНК анализът показал, че хората нямат общи роднини дори единадесет поколения по-назад. Целият град е изненадан от невероятното съвпадение.

Нийл се оказал по-стар от Джон с четири дни. И двамата мъже са пристрастени към класическа европейска литература и автомобили, и са получили образование за религиозни учители. Всеки от тях има син, който се интересува от бойни изкуства.

Да се повярва в това наистина не е лесно. Някои биха казали, че Матрицата се е повредила, моделирайки двама еднакви човека, и е забравила да им осигури кръвна връзка.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *