НЛО унищожил патрулен кораб на САЩ по време на войната във Виетнам

n-UFOSOCCUPANTSVIETNAM-large570Военни от САЩ започват да вдигат завесата на секретността върху тайните досиета за НЛО по време на войната във Виетнам. Общество рядко чува за някакакъв конфликт между военните и НЛО, особено по време на война, пише huffingtonpost.com.
С течение на времето обаче, историите за НЛО, останали зад „червената линия“ на забраната, започват да се появяват.

По време на войната във Виетнам е отбелязана голяма активност на НЛО.

В един такъв близък контакт през 1968 г. участва екипажът на патрулен кораб, който съобщил за два ярки кръгли диска, които ги следват в демилитаризираната зона, която разделя Северен и Южна Виетнам.

Екипажът на втория патрулен кораб по-късно съобщил, че е видял НЛО над първи кораб и проблясък на светлина, а след това и експлозия, която напълно унищожава кораба.

Тези доклади от Виетнам показват наблюдение на неизвестно въздухоплавателно средство, в което изглежда има пилоти.

Разкази за срещи с НЛО по време на война, са пресъздадени в премиерния епизод на втория сезон на сериала “Hangar 1: The UFO Files”, на History.

Историите са взети от десетките хиляди случаи с НЛО- архивите на най-голямата мрежа в света за разследвания на НЛО – Mutual UFO Network.

„Военните са се интересували от проучване (на НЛО), защото те имат способности, които надхвърлят всичко, което ние имаме, и са искали да разберат какви технологии използват тези апарати и за да бъда честен, на кого принадлежат,“ – казва бившият офицер от разузнаването на ВВС, капитан Джордж Файлер.

По време на войната във Виетнам, капитанът е имал достъп до строго секретни материали и е правил ежедневни доклади до генерал Джордж С. Браун, заместник-командир на въздушните операции на САЩ във Виетнам.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *