Робството, за което и не подозираме – 2

robstwoВ края на 1970-те години. Сублимирани статични изображения. Техниката за ефективна реклама се инфилтрира в списания и вестници, с  картинка, влияеща върху подсъзнанието на читателя. На снимките или неясни картинки се нанасят невидими изображения на полови органи и думи-заповеди. Достатъчно е само да се погледне „нормална“ сублимирана снимка в списание – и вашето подсъзнание е готово да изпълнява заповеди!

„Изберете достойни кандидати!“

Подобни лозунги в избирателни кампании във всички времена са добре познати на простосмъртните. Целта на заговорниците е да издигнат   свой кукловод за депутат или президент. Но как да се застави стадото да избере „истинския“ сред няколко кандидати? Идва на помощ сублимираната реклама. За това едва ли знаят избирателите, наивно доверявайки се на „демократичните призиви. И може би дори не искат да знаят …
„Чужд език – за един месец!“

Друго не по-малко изгодно прилагане на сублимирана реклама.

Суровият пазара на труда изисква кандидатът за добра и платена работа да е в добро здраве, да има опит, умения за общуване, да се обучава бързо … Но най-честото изискване при кандидатстване за работа е владеене на чужди езици. А училището – няма значение. Няма страшно! – уверява ни девойката от брошурата или рекламата във вестника. – С наша помощ, вие ще бъдете в състояние да научите езика за месец „!.

И тогава, след като сте платили, на сцената се появява същия кукловод, който дърпа конците на мистериозното подсъзнание, карайки го да слуша и да запомня чужди думи, продиктувани в диапазона на инфразвука. Разбира се, след един месец такова „обучение“ ще се запомнят много чужди думи и изрази, но това няма нищо общо с познаването на езика …А цената за това „обучение“ ще бъде твърде висока – и то не само от гледна точка на парите! Ефектът от този метод върху човешкия организъм не е проучен и може да има фатални последици. Въздействието на инфразвука може да доведе до трайни психични разстройства.

Капанът чака нови жертви

Тези методи и сферите за прилагане на ефективна реклама – са само една стотна от злото, причинено на човечеството от конспираторите сублиматори. Целта, смятат те, оправдава средствата: Вечният въпрос: „Как да стана господар на земята?“, се решава по оригинален начин – те са се научили да използват сублимираните, подсъзнателни съобщения за дълбоко постоянно зомбиране, създавайки команден канал в подсъзнанието на хората.

Световната общност се опитва да се справи с невидимите кукловодите за да спаси човечеството от нов вид робство. Веднага след първите експерименти през 1957 г. политически и обществени фигури в няколко страни заявиха, че рекламата, въздействаща върху подсъзнанието , е нахлуване във вътрешния свят на човека, и предложиха законопроект за забрана на подобна реклама.

Само че това не беше прието. И е малко вероятно да бъде прието. А на нас ни е все едно, така ли?

Робството, за което и не подозираме

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *