Служителка на холандската централна банка бе уволнена за проституция

pic_35970171195fc85b5fa3ab67c337f1f4Служителка в  Централната банка на Холандия бе освободенa от поста си заради нарушаване на бизнес етиката, след като медиите разкриха, че тя  паралелно е работила и като високоплатена проститутка,  съобщава  The Daily Mail,  позовавайки се на холандското издание Quote.

46-годишнaтa служителкa на централната банка, чието име не се се уточнява, работила във финансовата институция  осем години. С проституция тя се занимавала  шест години в свободното си време, под псевдонима Кончита ван дер Ваал. Минималната цена на нейните услуги била около 625 евро. За една седмица, прекарана с един клиент, тя искала около 14 хиляди евро.

На  личния си уебсайт на Кончита са били публикувани интимни фотографии, включително и в нацистка униформа. Самата тя се нарича  „престижна нимфоманка“ и експерт в „мръсния секс“. „Аз имам успешна кариера в областта на финансите. Ако  моите колеги и шеф знаеха „- съобщава тя.

Кончита не е официално регистрирана като проститутка, което се изисква от законодателството на Холандия.

Проституцията бе легализирана в страната на  1 октомври 2000 година. През 2007 г.  кметът на Амстердам, Йоб Кохен призна, че легализацията е била грешка. През 2014 г. значителна част от публичните домове в столицата бяха затворени в рамките на борбата срещу търговията с хора и сексуална експлоатация.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *