„Роснефт“: Игор Сечин получава от 15 до 20 милиона рубли месечно

echinЗаплатата на президента на „Роснефт“ Игор Сечин, варира от 15 до 20 милиона рубли (около 350 000 евро) на месец. Тази информация се съдържа в публикуван от компанията  документ, озаглавен „Стандарт за  заплащанията и възнагражденията на топ мениджърите.“

Освен това в  документа се казва, че топ мениджърите на компанията могат да кандидатстват за премии според  резултатите от изпълнението на важни проекти и в случаи  на  награждаването им с  държавни, ведомствени и корпоративни награди.

Сечин също така може да разчита на годишна премия в размер на 150% от годишното си възнаграждение. И, в съответствие със стандартите,  за надбавки за  участие в заседанията на Управителния съвет на дружеството и да работи с информация, представляваща държавна тайна.

Освен това  топ мениджърите на „Роснефт“ се компенсират с  пътни и представителни разходи, наеми на жилища и обучение на деца на възраст до 23 години.

По-рано беше съобщено, че на Съвета на директорите разшири обхвата на правомощията на президента на „Роснефт“ Игор Сечин, за още пет години.

 

Б. Ред. Интересно на фона на Сечин колко ли получава Путин….

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *