50-годишна жена сменила повече от петдесет мъже

020515_102842_36206_2

В бедната африканска страна Мавритания живее жена, която е сменила повече от петдесет мъже. Интересно е, че освен с изключително високите показатели на бедност, страната е известна и с големия брой неомъжени жени, така че може да се каже, че тази дама е истинска късметлийка.

Говорейки по телевизията, 50-годишната мавританка разказа, че за пръв път се  омъжила като дете. Най-дългият и  брак е бил  15 години, а с другите мъже е  живяла от два дни до три месеца.

Според нея, най-често заменяла съпрузите си заради  тяхната ненадеждност и ревност – само трима от тях я карали да се чувства сигурна. Въпреки това тя си спомня имената на всичките  55  свои  благоверни.

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.