Невидимият световен ред

 1418907418_1-650x365

Понякога може да изглежда, че световният ред, както и всичко, което се случва в света, се  подчинява  на   определена програма, която е включена при   появата на първите цивилизации. Атлантите, ако те наистина са имали  знания и технологии,  превъзхождащи сегашните, едва ли биха могли да си позволят да изчезнат  в резултат на банален за тях потоп.

Според древните източници, те са летели с някакви апарати  не само във въздуха или под вода, а и  в космическото пространство, и са могли да преминават и  през времето. Естествено, за такава цивилизация, дори катастрофа в планетарен мащаб не е голям проблем, така че е напълно  възможно те все още да са сред нас.

От края на миналия век учените започват активно да   развиват теорията за множеството цивилизации, които са живели на планетата. С развитието на съвременните технологии, особено на компютърното моделиране, са  получени  нови доказателства и това говори, че самата планета е на  по-голяма възраст, отколкото се смяташе досега.

Допреди няколко десетилетия се приемаше, че  цивилизации са съществували  преди най-много   10 000 години, но днес е ясно, че тази цифра трябва да се увеличи няколко пъти, но колко именно ?

Следи от нашите предшественици има навсякъде. Това са легендарните пирамидални структури  в Египет, Южна Америка и Китай, подводно строителство, и разбира се  древните текстови източници.

Официалната науката с това състояние на нещата не иска да се съгласи, макар че в прословутата теория на Дарвин има много противоречия. Като се остави настрани  въпроса за създаването на планетата, ние можем уверено да твърдим, че високоразвити  цивилизация  не са създавани от коренното население, а идват от други планети.

А и появата на самия  човекът вероятно се дължи на извънземни, защото учените не са състояние да докажат пълноценно, че родоначалник на човешката раса е маймуната. Ако е така то е ясно, че е използвана някаква генетична мутация, защото досега не е намерено  така нареченото „преходно звено“ между маймуната и кроманьонците.

Най-надеждните източници за информация от това  време са писанията  по стените на египетските и южноамериканските пирамиди. Изследователите са на мнение, че въпреки че тези нации са  се считали за силно развити, в действителност те просто са се покланяли  на богове, които са дошли  от небето, или в  модерна интерпретация – на извънземни.

Както подобава на непросветените  и възприемащи  високотехнологичното оборудване за божествено чудо, те са издигали храмове, правили са  статуи и  всичко онова , което обикновено включва в себе си религиозен култ. Дошлите от  космоса  божества са  използва това в своя полза, и ако е било необходимо, са демонстрирали своята  сила.

–-

Свещените древни индийски трактати Махабхарата и Рамаяна, въпреки че се считат за митични, са  написани на санскритски – древният език, на който са говорили боговете. Въпреки че, както във  всеки източник, тук също всичко е доста преувеличено,  за  съвременния човек не е трудно да забележи очевидни неща  .

Правят впечатление и изображенията на тези божества, те много приличат  на хората, но в същото време имат   син цвят на кожата, което потвърждава спекулациите на учените за особената им   синя кръв.

Сега тя може да бъде открита у  морските мекотели, а  нейната  основа не е желязо, както при човека, а  мед, което и дава синия оттенък. Най-важно свойство на синята  кръв – е липсата на активен метаболизъм и увеличаване в пъти на жизнения цикъл. Става въпрос за дълголетието на боговете, които са  могли да управляват няколко хиляди години, което се  споменава  в източниците, стигнали до нас.

Смята се, че тези богове са живеели не  само в границите на Атлантида, а и  по целия свят, тъй като  са имали  летателни апарати, с които са могли бързо да се придвижат до желаната точка.

Платон споменава за  арогантността на атлантите  и последващо изчезване на този тайнствен континент. Учените отдават това на катастрофа със смяна на  полюсите на планетата и като последица, произтичаща от потопа, описан в Библията.

Разбира самите атланти не са изчезнали, а са имали време да се евакуират със своите знания и са се преместили да живеят на друго място, тайно продължаващи да управляват човечеството.

Фактът, че по своето развитие  съвременният  човек не е далеч от своите пещерни предци, днес е все повече и все по-очевиден. В действителност ние имаме  само по-съвършени инструменти – вместо тояга –  багер, и   вместо камък –  артилерийска установка.

За съжаление човечеството както и преди  не живее в хармония с планетата, а  консуматорски, и  постоянно заплашва съществуването си и това на  света. Според една от версиите атлантите, притежаващи свръхчовешки способности и поради наличието на синя кръв са се  адаптирали да живеят под вода, предпазвайки се със  силови полета от твърде любопитните  хора.

Ето защо  съществуват такива  аномални зони, като Бермудския триъгълник, но това не означава, че членовете на тази раса живеят уединено. Те са променили тактиката си за администриране и  вместо да демонстрират  публично  присъствието си сред хората, са започнали да назначават  губернатори, ръководейки по този начин  развитието на цивилизацията и помагайки и  в особено критични случаи.

Следва.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *