В Мексико показаха снимка на „Розуелския извънземен“ (видео)

pic-07-05-2015-2018581

През февруари тази година специалистът Том Кери, участващ в пресконференция  за НЛО каза, че той има снимка, на която, както сам  твърди, е заснет свален през 1947 г. близо до американския град Розуел извънземен . Кери съобщи, че в началото на май ще покаже снимките на обществеността в мексиканската столицата и най-накрая това събитие се случи.

Сега в Мексико беше представена не само снимката, но и множество показания на патолози, уфолози и фотографски експерти, които са изследвали изображението. Канадският експерт по съдебна медицина Ричард Добл направи официално изявление и каза, че наистина вярва в автентичността на снимката.

Според него, на пръв поглед може да се помисли, че на снимката е заснета деформирана човешка мумия, но в действителност не е така. Останките имат четири чифта ребра, вместо дванадесет, както у хомо сапиенс. При повърхностно разглеждане става ясно, че съществото, наричано извънземно, има неприличаща на човек костна структура на краката, ръцете и главата.

На събитието присъстваха експерти в областта на компютърната графика и обработка на снимки. Те потвърдиха, че снимката не е фалшива. При по-подробен анализ на снимката  е доказано, че е направена през четиридесетте години на миналия век.

Добре е да припомним, че тази снимка бе открита преди 26  години в дома на покойна американска двойка – Хилда и Блеър Бернард Рей. Как тази снимката е попаднала при тях – все още остава загадка. Може би един от съпрузите е имал пряка връзка с инцидента в Розуел. В крайна сметка снимката, която доказва наличието на извънземни на Земята, е запазена – и това е важно!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *