6 паранормални истории, за които няма обяснение

desktop-1426261561

Вероятно няма човек, който като дете да  не е  слушал, завивайки се  под одеялото, страшни истории.

И, разбира се, ние се успокояваме, че това са просто приказки. Но  в реалния живот се случват странни събития, за които няма  обяснение.

1. През 1995 г. един човек на име Тери Котъл извършил самоубийство, като се застрелял в главата. Сърцето му като донор на органи било  трансплантирано на  57-годишен мъж на име Сони Греъм. Но Сони не знаел до какви фатални последици ще доведе това .

Сони се запознал с вдовицата на Тери, за да й благодари за спасяването му, и веднага се влюбил в нея. Те сключват брак през 2004 година. След четири години брак Сони споделя същата съдба като своя „спасител“ – той се застрелва.

2. През 1976 г. служителят в  болница Allen Shouveri извършва брутално убийство – той намушква своята сътрудничка Тересита Баса,  а след това изгаря тялото й. Доказателства за неговото престъпление разследващите обаче нямат  достатъчно. Всъщност, единственият свидетел на убийството  е Тересита.

Една година след трагичните събития  друга служителка в  същата болница Реми  Чуа признава, че  е видяла призрака на Тересита да  броди из сградата по коридорите. Малко след това с Реми започват  да се случват странни неща. Тя започнала да пее песни, които преди това не е знаела и се скитала из болницата, сякаш е в транс.

Една вечер Реми заговорила с близките си с гласа на  Тересита и казва  името на убиеца й. Тя също така казала какви неща Shouveri е откраднал от дома й. Когато полицията обискира дома му, наистина открива неща, които преди принадлежали на убитата. Мъжът бил принуден да признае всичко. И досега никой не може да обясни какво се е случило с Реми и как е успяла да разбере за откраднатите вещи.

3. През 1973 г.   момче на име Грег Гарет си играе в двора на дома си в град Enfield, Illinois, когато изведнъж е нападнат от нещо, което не отговаря на описанието на нито едно животно, известно на науката.

Така се ражда легендата за мистично чудовище.  Всеки, който се сблъсквал с това същество, го  описва по един  начин: три крака, височина  метър и осемдесет, с огромни лапи и нокти като Тиранозавър Рекс и блестящи червени очи със  странно сияние.

4. Никой не искал да повярва на Дорис Бизър. Тя е хронична алкохоличка, която тормози децата си, защото самата тя като дете е подлагана на унижения. Всичко се променя, когато няколко изследователи на паранормални явления стават свидетели как Дорис се бори с някаква „същност“, която според жената, постоянно я преследва.

Първоначално изследователите възприели  историята на Дорис скептично, но по-късно се съгласили да я наблюдават. За всеобща изненада Дорис  започнала да  произнася проклятия срещу три невидими същества. Изведнъж около жената   се образува аура.  Около нея  се появява и мистериозна зелена мъгла. Един изследовател дори припаднал. Но и след това никой не може да обясни какво се е случило в къщата на Дорис.

5. Когато 18-годишната Кариса Глен се премества в Англия, тя започва да чувства нечие невидимо  присъствие в апартамента си в Корнуол. Говорело се , че в него се е вселил предишния наемател.

Освен това  момичето имало пристъпи на лунатизъм, а още когато се нанесла в апартамента, започнал да я  преследва един и същ кошмар – в съня си тя се виждала обесена.

Един ден, връщайки се у дома след парти, Кариса заспива и никога повече не се събужда. По-късно тя е намерена в апартамента си, обесена на шал.

6. Една нощ, журналистът Брайън Бетел седял в колата си, паркирана до местното кино, когато се приближили две деца. На външен вид те не били на  повече от десет години, но след като Бетел ги видял, изпитал внезапно и необяснимо чувство на страх.

Децата му казали , че искали да гледа филм, но  забравили парите си у дома. Те поискали Бетел  да ги закара у дома. Журналистът погледнал децата и занемял –  очите им били напълно черни. Заеквайки и извинявайки се той запалил колата и се приготвил да потегли. Тогава децата закрещели гневно: „Ние не можем да влезем, ако не ни позволите! Пуснете ни!“  Но Брайън потеглил.

В своя интернет блог той споделил тази ужасна история, а хора от цял ??свят добавяли коментари, в които описвали подобни срещи с „демонични деца.“

If You Read These 6 Unexplained Paranormal Stories, You Won’t Sleep Tonight

Related Posts

One thought on “6 паранормални истории, за които няма обяснение

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *