Доклад на ФБР признава, че Земята се посещава от същества от други измерения

beings(1)От   разсекретените документи става ясно, че ФБР има ясни предварителни познания за тези посещения, както и че са наясно с тяхното съществуване, пише ancient-code.com

Това признание за паранормални светове най-накрая дава обяснения,  които отдавна се очакваха.

През 2011 г. някои от документите на ФБР са „разсекретени“. В частност обществото  научи за доклада на специален агент от ФБР, изготвен през 1947 г.

Специалният агент от ФБР, подполковник, чието име се крие заради въпроси от „национална сигурност“,  представя  многобройни случаи с  появата и наблюдения на  НЛО, които е изследвал в продължение на много години.1

Според докладите и „разсекретените“ документи, нас ни посещават представители на  различни извънземни раси. Някои от тях не идват от други планети, а от „други светове“ и измерения.

Някои от тези същества са  от ефирен план, съществуващ паралелно с  нашата физическа вселена.

Тези същества могат да се „материализират“ на нашата планета под формата на гигантски полупрозрачни фигури.2

Ето един кратък преразказ на някои  най-важните части от доклада.

1. Част от дисковете се управляват от екипажите, а други се контролират дистанционно.

2. Тяхната мисия има мирен характер. Посетителите проучват този план на реалността.

3. Посетителите са хуманоиди, но те са много по- големи от нас по размери.

4. Те не са въплътяват в земните хора, а идват от свой свят.

5. Те не идват от  някаква  планета, както ние разбираме думата, а от  „ефирен свят“, съжителстващ  с нашия собствен и проникват тук незабележимо.

6. Телата на тези посетители и корабите им се  материализират автоматично при влизане  във  вибрационното ниво на нашата твърда материя.

7. Дисковете имат  лъчиста енергия или „лъч“, които лесно унищожават всеки атакуващ кораб. Те са в състояние отново да се върната в своя ефирен свят, когато си пожелаят. В  това време те просто изчезват от нашето  наблюдение.

8. Областта  от която те идват – това не е „астрално ниво“, а  съответства на Лок или Манас. Езотериците разбират тези  термини.

9. Те не могат да бъдат регистрирани с радиопеленгатори, но най-вероятно се „виждат“ с радар, ако такава система за сигнализация бъде разработена.

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Koсмологът Герардус ‘т Хофт с шокиращо откритие: Всички събития във Вселената са предопределени

Всички събития в нашата Вселена могат да са напълно предопределени, и у хората може напълно да отсъства свободна воля, а у „Висшите сили“ – способност да се намесват в работата… Continue reading „Koсмологът Герардус ‘т Хофт с шокиращо откритие: Всички събития във Вселената са предопределени“

Разсекретени документи на ФБР потвърждават: „Земята се посещава от междупространствени същества“ (видео)

Разсекретен документ на ФБР потвърждава, че има същества от други измерения. Абсолютно секретен документ от архива на ФБР говори за междуизмерни, междупространствени същества и за това как техните „космически кораби“… Continue reading „Разсекретени документи на ФБР потвърждават: „Земята се посещава от междупространствени същества“ (видео)“

Студентка от Канада може да „излиза“ от тялото си, когато поиска

Студентка по психология от Канада твърди, че  може да „излиза“ от тялото си по собствено желание преди да заспи. 24 – годишното момиче казва, че може да види себе си,… Continue reading „Студентка от Канада може да „излиза“ от тялото си, когато поиска“

 

 

Президентът на САЩ Роналд Рейгън се е страхувал от нападение на извънземни

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

One thought on “Доклад на ФБР признава, че Земята се посещава от същества от други измерения

  1. А за какво едни по-високо развити същества ще идват при едни по-слабо развити? Много просто. Организират си развлечения като ни бъзикат или ни използват за храна. Изсмукват ни енергията. Същото което правим ние с по-нисшите от нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *