НАСА публикува снимки на загадъчни артефакти, намерени на Луната през 1966 г.

1

Уникалните кадри са заснети от  автоматичната междупланетна станция „Луна-13“.

Виртуалният  археолог Скот Уоринг  в изследването си на снимки, направени от автоматични  междупланетни  станция на Луната и публикуват на интернет страницата на NASA,  е забелязал  странни артефакти на  снимки, направени от съветската „Луна-13“ през 1966 г.

Според „Комсомолска правда“ на 24 декември 1966  г. „Луна -13“  се прилунява  в Океана на  бурите  и в обектива на камерата и от мястото на  кацане попадат  мистериозни обекти, които не  са с естествен произход.3 2

Скептиците смятат, че откритите отт Уоринг детайли не  са паднали  от извънземен кораб. Оказва се, че по време на кацане основният  кораб  се разбива в лунната повърхност със скорост от 30 километра в час и получава  повреди. Поради това не е изключено , че в кадър  може да са попаднали земни детайли.

Уоринг е  разгледал и  снимките,  предавани  на Земята от  други апарати. Той е забелязал странен детайл на  снимка от  друг съветски апарат – Сонда -6. На една от снимките  виртуалният археолог е открил обект във формата на кръст, който, според ентусиаста, може да бъде структура, изградена от извънземни.
4

Някои експерти обаче смятат, че мистериозният „кръст“ не е нищо друго освен дефект на самата снимка.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *