Папата щял скоро да обяви за контакт с извънземни? (видео)

papaХарвардски учен казва, че католическата църква се подготвят активно за извънземен  контакт, пише neonnettle.com.

Появиха се нови интернет слухове, че папа Франциск се подготвя за разкриването на информация за контакт с извънземни на 15 Юни 2015 г.

Но дали това наистина е така?

Най-малкото, Даниел Шиън (Sheehan), възпитаник на Харвард и американския държавен служител, учен и експерт по право и международни отношения, казва, че ние много скоро ще чуем за съществуването на извънземни.

Шиън, който е един от основните докладчици на конференцията за нло „Контакт в пустинята“, която се проведе в Joshua Tree, Калифорния, направи някои доста фантастични твърдения.

Според Даниел Шиън, католическата църква вече усилено се подготвя за разкриването на контакти с високоразвита извънземна цивилизация. Говорейки по време на конференцията той каза, че ще се появи историческа папска енциклика, призоваваща да се премахнат силовите структури, които унищожават нашата цивилизация, и ни пречат да се присъединим към просветената галактическа общност.

Папа Франциск предизвика голям смут миналата година, когато обяви, че се подготвя да кръщава извънземни. Но също така трябва да се вземе под внимание факта, че Ватиканът има един от най-големите телескопи в света.

Бившият служител в Министерството на отбраната Ник Поуп каза за Neon Nettle: „Не е тайна, че Католическата църква се репозиционира по този въпрос през последните години. Знаят ли нещо? Аз се съмнявам Мисля, че те просто се опитват да гарантират, че ако научната общност обяви съществуването на извънземен живот, църквата да е готова за такава възможност. “

Шиън е известен и с това, че като практикуващ адвокат, е работил по разкриването на информации за „пришълци“. Според него той изучавал тайните раздели на „Синя книга“ (изследване на НЛО от ВВС на САЩ). Той твърди, че достъпът му до „Синята книга“ му е дал убедителни фотографски доказателства за катастрофирали НЛО, на които имало извънземни символи.

Шиън обяснява защо папа Франциск иска да избегне големия хаос, който разтърсва Католическата църква, когато Галилело заявява, че Земята не е център на вселената. Според Шийхан, папа Франциск иска да позиционира католическата църква и Орденът на йезуитите като сила, която може да направи голяма промяна в човешкото съзнание в резултат на информацията за извънземното съществуване и еволюцията на шестата способност на човешкото съзнание.

Шестата способност ще бъде нова форма на религията и връзката между хора и телепатично развити извънземно.

Това, което Шиън описва, изглежда прилича на опит да се създаде най-голямата религия в света, като се използва разкриването на съществуването на извънземни.

Related Posts

One thought on “Папата щял скоро да обяви за контакт с извънземни? (видео)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *