Планетата X бе показана в Google Sky?

planet_x_system_far

Спорната, подложена  на жестока  цензура, планетарна  система за първи път бе  показана на публиката, пише  intellihub.com.

Доста години  някои астрономи и теоретици  на конспирацията спекулираха, че Google Sky цензурира  това, което е известно като Планетата Х, или Нибиру, и крие  „скитащото космическо тяло“ от широката общественост в интернет.
7a178030b815-900x450
Сега отвратителната,  масивна тъмна ивица Google Sky, която преди това криеше странното космическо тяло, бе отстранена и всеки  има възможност да види „крилатия диск“.

Все още  не е известно защо Google не ограничава достъпа до планетната система, която бе центъра на вниманието на  изследователя Захариий Ситчин, който е написал много за планетата Нибиру.

На снимката горе, заснета  през 2015 г., ясно можете да се види крилатият диск, както е описан от  Ситчин и други изследователи. Изглежда  почти свръхестествено.

Системата  в момента се намира на следните координати:

5 h42m 21.0s 22° 36′ 45.7″

Въпреки че не може да се каже, че на снимката наистина е  Нибиру,  има увереност, че това небесно тялото отговаря на различните описания.

Сега вярвате ли , че планетата X съществува?

Related Posts

One thought on “Планетата X бе показана в Google Sky?

  1. Приказката с тази „планета Х“ е много красива и интересна, но вече се изтърка. Няма как ние обикновените потребители на Интернет и любители на интересното да проверим достоверността на подобни „факти“. Всеки може да пише и публикува каквото иска. Аз лично няма да повярвам че съществува, докато не видя изгрева й на небосклона. Инак прочетох 5 от, мисля, 12-те книги на Сичин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *