Учени: Оралната любов прави жените по-умни

1433340272Група изследователи от Ню Йорк е разкрила интересна закономерност по отношение на онези представителки на  нежния пол, които не се колебаят да практикуват орална любов. Експертите стигнали до заключението, че има определена връзка между оралната любов  и повишени умствени способности.

Представители на Университета в Ню Йорк поканили да участват в проучването жени на възраст  от 25 до 55 години. Медиците изследвали характеристиките на тяхната  сексуалност и проверили когнитивните им функции.

Установено е, че тези участнички, които охотно се занимават с орална любов  са по-умни. По-специално, тези жени при тестовете показали по-високи нива на IQ, а  способността им да учат и да усвояват информация също били  оценени  по-високо,  в сравнение с жените, които считат оралната любов за  недопустима.

В допълнение е установено, че оралната любов  може да играе ролята на антидепресант, помагайки на жените да премахнат напрежението и да станат по-уравновесени.у. Този ефект  учените обясняват с  влиянието на серотонина, така нареченият „хормон на радостта“, която влиза в състава на семенната течност на мъжа.

Related Posts

2 thoughts on “Учени: Оралната любов прави жените по-умни

  1. Ако беше вярно, то мацките покрай магистралите щяха да имат по няколко научни степени.

  2. Чудесно, отварям ментален център за жени с иновацията. :)))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *