Във Великобритания туристите могат за $ 70 да прекарат нощта в кочина

krva_4Във Великобритания се появи нова форма на забавление. В графство Carmarthenshire има къща за гости, която се нарич Cwmrcwth Farm. В това заведение се предлага на туристите да прекарат нощта в кочина. Стаята, разбира се, е облагородена и не мирише на прасета, но за това удоволствие ще трябва да се платят около $ 70 (£ 45).

Официална страница на къщата за гости съвсем открито информира, че преди това в тази кочина е живяла свиня, която се казвала Баба. Когато животното починало, собствениците решили да я превърнат в стая за туристи. В нея могат да се настанят четирима души, като им се предлага да спят или в спални чували или на надуваеми дюшеци. Срещу заплащане гостите могат да ползват барбекю, а на закуска се сервира алкохолен коктейл, наречен „Кофа с помия.“

Според собственика на къщата за гости Rob Parkes, почивката в свинарника трябва да се хареса на децата, защото те могат да се включат в храненето на животните, и дори да се грижат за тях. Заслужава да се отбележи, че в Cwmrcwth Farm има много приятни стаи за настаняване, където можете да си починете комфортно, но трябва да платите за тях най-малко £ 295 (около 470 долара).

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *