6 -годишна вълшебница омагьоса целия свят (видео)

originalНа ловкостта на ръцете на малката австралийка Райли Дашууд може само да се завижда. Как тя успява да хвърли тост през рамо и да уцели тостера? Или да седи с гръб към DVD-плейъра и да хвърли диска точно в чекмеджето? Момичето разкри своите тайни.

Вие ще бъдете ли в състояние, стоейки с гръб към прозореца, да хвърлите топка за тенис назад така, че тя да отскочи от стъклото на прозореца и да попадне право в коша? Практика и търпение – това е обяснението на всички тези чудеса от шестгодишната австралийка Райли Дашууд. Преди една година на YouTube тя създава свой собствен видео канал Riley Diary, на който качва записи с баща си. Там те разпространяват не само кратки клипове за новите постижения на момичето, но и показват „кухнята“ – колко много работа и търпение са необходими за да се достигне до такива висоти.

Баща и дъщеря прекарват много време в тренировки за да докарат триковете до съвършенство. Например за да се научи как да хвърля точно кутията с мляко в хладилника били необходими 36 опита за два дни, за да улучи тостера – 54 опита, а трикът с топката за тенис – около 300. Въпреки че не за всички трикове е необходимо толкова много време – трикът с вертикално изправяне на сърцевината от картон от тоалетна хартия и салфетката се получава от първия опит.

Човек може само да се чудя как такова малко момиче успява да поддържа положително отношение, никога да не се отказва и да не се разстройва, отново и отново и да опитва и винаги да вярва в успеха. Това прави впечатление дори повече, отколкото всичките и трикове.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *