Меркел е принудена да публикува секретни файлове за НЛО, които германското правителство крие

Good-UFO-589951Изследователи на извънземните се надяват, че публикуването на германските държавни файлове за НЛО, ще стане крайъгълен камък в стремежа им да докажат съществуването на извънземен живот, пише express.co.uk

След години съдебни спорове, германският Върховен административен съд в Лайпциг задължи Бундестага да публикува поверителни документи за НЛО, които отдавна се пазят в тайна.

Новината приветстваха НЛО изследователи, вече вдъхновени от новината, че Министерството на отбраната на Великобритания ще публикува 18 поверителни файлове за НЛО през март следващата година, въпреки че все още не е известно кога те ще бъдат на разположение на обществеността.

През 2008 г., тогавашният германски вътрешен министър Волфганг Шойбле настоя германското правителство никога не да разследва този въпрос и да не показва никакъв интерес към темата.

Въпреки това, две години по-късно, Робърт Флайшър от Exopolitic.org откри, че научната служба на германския парламент е създала отдел за проучване на възможността за съществуването на извънземен разум и НЛО.

Германският блогър Frank Reytenmeyer даде на съд Бундестага, който отказва да предаде документите и до сега.

Информацията, която трябва да се публикува е международен преглед на фактите около НЛО и извънземните, както и подробно описание на решенията на Организацията на обединените нации (ООН) за създаване на международна изследователска агенция на НЛО.

Във видеообръщение Lions Ground Entertainment Group, телевизионната компания, която прави филми за паранормалното, заяви: „Тази новина е пробив за всички ловци на НЛО и изследователи.“

Въпреки това, някои от изследователите се страхуват, че досието с документи ще бъде доста оскъдно на информация.

Коментирайки решението на правителството на Германия, един от изследователите каза: „Наречете ме циник, но когато правителството нарежда да се публикуват документите, аз гледам скептично на това. Малко е вероятно, че действителните оригиналните документи ще бъдат предадени на обществеността.“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *