Пилот на „Turkish Airlines“ призна, че лично е видял НЛО във въздуха близо до самолета

1324871830_ufo

Днес е интересен ден. Пред различни световни медии пилоти изведнъж се разприказваха, как са виждали НЛО по време на работа…

Пилот на „Turkish Airlines“ призна, че вярва в НЛО, след като лично видял „чиния“ във въздуха в близост до неговия самолет.

Както съобщи „Хабертюрк“ недоверието към факта за съществуването на летателни апарати с извънземен произход у  Ibrahim Bilir, пенсиониран след 40 години работа, изчезнало след полет Осака-Истанбул. Този рейс той изпълнявал през 2010 г., когато е първи пилот.

„По обратния маршрут от Осака ние и още три екипажа видяхме това явление. Обектът се приближи до нашия самолет и известно време летеше отдясно. От него се излъчваше силна светлина, и ние не можахме да различим формата на апарата. Той беше много близо до нас, а до този ден аз не вярвах в НЛО „, – казва пилотът. Той съобщил още, че по време на срещата с НЛО по същия курс, но на различна височина са летели още три самолета – единият на ТА, лайнер на „Lufthansa“ и още един самолет.

„По този начин четири екипажа видяха обекта. Ако аз бях един единствен, бих си помислил, че това е халюцинация Но психиатрите казват, че да халюцинират едно и също не могат няколко човека едновременно“ – казва Bilir.

НЛО е виждал и друг пилот на TA – Selyahattin Сиври. През 1989 г. той изпълнявал полет от Цюрих до Анталия, когато в небето над Югославия, на височина 38 000 фута (11 500 метра) забелязал „квадратен летящ обект.“ Според него, наземните служби, следящи полета на самолета, не са забелязали никакви чужди обекти във въздуха в близост до самолета му.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *