200 000-годишна статуя е открита на Луната – д-р Чарлз Морис

moon_statue
„Аз досега не съм публикувал това на уебсайта си, така че е крайно време. Тази статуя на ангел е открита на Луната през 1969 г., но е била показана на обществеността едва през 2009 г., когато д-р Морис Чарлз показва снимки и разказва историята в  новините.

Сега аз се опитах да намеря този човек в архивите на НАСА. Успях, но името му е д-р Чарлз Морис. Виждате ли, в новината името е преобърнато. Кликнете върху името му – доктор Чарлз , за да го видите в НАСА. Това е доказателство за находката въпреки всички тези изминали години, но на НАСА няма да се хареса. Това е неговата снимка (по-долу) от сайта на NASA“, пише днес Скот Уоринг.

3

www.ufosightingsdaily.com

В новината от 2009 г. се казва:
Вашингтон

Ученият твърди, че е представил доказателство, че лунната повърхност е била обитавана от интелигентен живот: 10-инчова скулптура на ангел, вграден в лунен камък. Геологът д-р Морис Чарлз,  работейки в НАСА,   е открил този ангел в една от скалите, донесени на Земята от Аполо 11 от астронавтите преди 40 години.

Той все още има тесни връзки с много от бившите си колеги. „Последствията от тази статуетка са абсолютно умопомрачителни“, заяви д-р Чарлз пред репортери.

“ Това означава, че по онова време Луната е имала атмосфера, благоприятна за живот Нещо повече, тя някога е бил дом на напреднала раса хора с високо рафинирано чувство за красота. “ Ангелът е хуманоид – жена с криле придатъци на гърба и дълги пуснати коси – направен е от желязно съединение и е намерен на Луната.

Това елиминира възможността, че той е бил оставен от раса на извънземни от друга планета. Тази статуя е полирана до сребристо- метален блясък. Въз основа на химичен анализ на метала, геолозите изчисляват, че скулптурата е на 200 000 години, което означава, че е направена 170 000 години преди човешкия вид да се появи на Земята. Образецът е разгледан от експерти по изкуството, които са съгласни с оценката на д-р Чарлз за културата, която го е произвела.

„Очевидно тези хора са имали религия, която е подобна на нашето християнство. Може би те са били със самия Исус, което доказва, че най-важните духовни принципи в твърде буквален смисъл на думата, са универсални“, заяви антропологът във Вашингтон. Други не са толкова сигурни за тяхното религиозно значение.

Д-р Майлс Фредерикс от New York University възразява: „Това е просто християнска пропаганда. Шумерите разказват за анунаките, крилати божества, още през 18-ти век преди Христа, Може би шумерите са били посетени от тези лунни същества, които просто са моделирали статуята по собствения си образ.“

„Докато мнозина оценяват значението на фигурата, други се чудят защо е останала в тайна толкова дълго време.“ Артефактът е общоизвестен сред много вътрешни лица в в НАСА в продължение на години „, казва д-р Чарлз.

„Но шефовете космическата агенция съхраняват информацията строго, опасявайки се от глобална паника. Тя ми е предоставена тайно от лица, които трябва, по очевидни причини, да останат анонимни.“ NASA официално отрича обвиненията на д-р Чарлз.

Статуята е била изложена пред фотографи и репортери, но в момента се провежда по-нататъшното и проучване на неизвестно място.

Дата на откриване: 1969
Дата на обявяване : 2009 г.
Местоположение: Луната
Източник: http://weeklyworldnews.com/aliens/7929/200000-year-old-statue-found-on-moon/

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

 

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *