Клип с извънземен космически кораб стана хит в YouTube (видео)

NLOВидео с извънземен космически кораб е хит в Youtube. Запис с мистериозен обект предизвика истинска сензация в интернет, пише Mirror.

В YouTube можете да намерите няколко версии на клипа. Според британския вестник, авторът на видеото е жителка на град Джаксънвил, Флорида.

Момичето казва, че по време на снимките си е мислела, че снима хвърчило. В обектива и попаднал неизвестен черен обект, от който се отделят други по-малки обекти. Както разказват очевидци на този НЛО, те са го наблюдавали няколко минути, а след това е изчезнал от погледите им.

Уфолози откриха прилика на този обект с еталонния за тях „извънземен спътник“ „Черният Рицар„. Сред последователите на теорията на конспирацията има хипотеза, че той се намира на околоземна орбита, и понякога изпраща сложни за дешифриране съобщения.

За пръв обществеността научава за „Черния рицар“ през 1954 г., когато американският военен пилот Доналд Kейо разказва, че е забелязал извънземен обект. През 1998 г. „Черният рицар“ е бил заснет от екипажа на космическата совалка „Индевър“.

Сходството на заснетия във Флорида НЛО с него е очевидно, казва Тайлър Глокнър. Обектът изглежда аналогично, като на кадрите на „Индевър“. Но засега няма отговор на въпроса „Защо извънземният сателит е слязъл от Kосмоса   на Земята?“

Още по темата, която става гореща :

Древният извънземен сателит „Черният рицар“ попадна в обектива на камерата на МКС? (видео)

Related Posts

One thought on “Клип с извънземен космически кораб стана хит в YouTube (видео)

  1. Най-после да видя нещо подобно на това, което ми се случи.
    Беше началото на юни 2015 в 9,15 вечерта – ПЛОВДИВ. През този сезон по това време в посока запад небето все още е светло. Бяхме на балкон на 4-я етаж с моя братовчедка и си клюкарихме. Но аз се наслаждавах на небето, тъй като вкъщи нямаме такава панорама от балкона. Изведнъж нещо, което тогава определих като черен плащ , се спусна надолу с няколко отскока и потъна в единствения облак на небето. Очаквах, че след това ще продължи по същия начин надолу след облака. Но не – изчезна. Събеседничката ми потвърди, че видя същото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *