„Лунният“ астронавт Едгар Мичъл: „Извънземни спасиха Земята от ядрена война“

nloБившият американския астронавт Едгар Мичъл, който е шестият човек, стъпил на Луната, заяви, че извънземните са се опитвали да защитят Земята от ядрена война между САЩ и Русия през 1940-те. Според него на първия в света тест на ядрено оръжие на 16 юли 1945 г. в небето над полигона White Sands са наблюдавани множество „чинии“ на извънземни.

Едгар Мичъл и по-рано е правил изявления за извънземните. Според Мичъл, сюжетът на холивудския филм „Мъже в черно“  е суровата действителност на живота: извънземните многократно са влизали в контакт с хора, и тази междупланетна комуникация продължава най-малко 60 години, но правителството прикрива фактите.

Както отбелязва Mirror, ветеранът на НАСА редовно говори за вярата си в извънземните откакто каца на повърхността на Луната по време на мисията през 1971 г.  Apollo 14.

84-годишният Мичъл отбелязва, че извънземните  много се интересуват  от изпитанията на ядрени оръжия и постоянно следят полигоните. По този начин разумните от други светове се опитват да предотвратят гибелта на Земята заради ядреното противопоставяне между  САЩ и Русия.

„По мое мнение, от поведението на извънземните става ясно, че те се опитват да опазят света от ядрена война,“ – каза той.

Мичъл споменава многобройните изявления на офицери от САЩ за редовни полети на НЛО над базите на ВВС на САЩ през целия 20-ти век. Има много случаите, когато ракети, намиращи се на бойно дежурство, са излизали от строя, когато се появяват „овални светещи обекти.“

„Един от сътрудниците на база на брега на Тихия океан ми разказа за това как извънземен кораб е свалил една от изстреляните ракети,“ – каза бившият астронавт.

Той е убеден също така, че извънземните са посещавали местата, където има ядрени ракети в Съветския съюз. Според него НЛО са се опитвали да предупредят страните-участнички в „студената война“ да не си „играят с огъня.“

По-рано, Мичъл заяви, че в реалния живот извънземните изглеждат така, както ги описват : малко тяло с голяма глава и големи очи.

Той твърди, че нашите технологии значително изостават от тези на извънземните и в случай на враждебно поведение, хората биха били бързо унищожени.

На свой ред, Ник Поуп от подразделение на Министерството на отбраната на САЩ за изследване на НЛО, потвърди, че Мичъл е един от най-искрените хора, с които той се е срещал. Но Поуп отбелязва, че данните на астронавта се основават до голяма степен на истории, разказани му от други хора, но не и на негов личен опит.

„Дори и в случай, че източниците на Мичъл са автентични, как можем да сме сигурни, че тези хора имат достъп до класифицирана информация за НЛО?“ – пита Поуп.

Според него правителствата често сами поддържат у хората вярата в НЛО с тайни тестове на прототипи на летателни апарати.

„Ако над ядрени съоръжения е забелязан неизвестен летателен апарат – това не означава, че той е извънземен,“ – добавя Поуп.

Д-р Мичъл, който има бакалавърска степен по инженерство и аеронавигационна техника и доктор на науките в аеронавтика и астронавтика твърди, че информацията за извънземен произход на НЛО е вярна.

Чиновници от NASA в коментар за Daily Mail заявиха, че тяхната организация „не провежда наблюдения на НЛО и не участва в никакъв заговор за прикриване на информация за извънземен живот на тази планета или където и да е във Вселената.“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *