НАСА откри катастрофирал НЛО в кратер на Марс

nlo-marsСтранна снимка се появи на интернет страницата на космическата агенция: на нея се вижда кратер, образуван от удар на космическо тяло, а в средата се вижда идеално кълбо.

Тази снимка предизвика интереса на уфолозите. Те са установили, че кратерът е образуван от падането на космически обект. За това говори краят на кратера – ясно са видими следи от емисиите.

Също така на снимката, в центъра на кратера, ясно се вижда сферичен обект, който както изглежда, е паднал от космоса. Той не се вижда изцяло – половината от него е потънала в марсианската почва. Уфолози веднага обявиха, че това е катастрофирал НЛО, а представители на NASA, както винаги оставиха снимката си без коментар.

Уфолозите вече предоставиха доказателства, че това е обект с изкуствен произход. Едното от тях – отразяването на светлина показва, че кълбото е направено от метал.nlo-mars1

Те дори намериха снимки на този район на Марс преди падането и след това. Снимките са направени от космическия кораб MRO с камерата HiRISE.

nlo-mars2Кратерът е наречен Elysium Plantia и е установено, че той се е появил приблизително между 2012 и 2014 година. Това не е първият сферичен обект, намиран на Марс.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *