Официалните власти на САЩ заснеха НЛО в Пуерто Рико (видео)

2Това са фантастични кадри с НЛО. Често казвам, че инфрачервените камери разкриват невидими НЛО и това се потвърди с кадри на такъв обект, заснети от правителствено ведомство. НЛО се вижда как лети в продължение на почти три минути . От снимките мога да ви кажа, че този обект 100% е извънземен. НЛО се върти бавно, около един път на 5 секунди, което ни дава хубава гледка от различни ъгли. Това е безпилотен апарат. Изглежда е с размерите на мотоциклет, а докладът потвърждава това, като посочва, „че е с около 3-5 фута дължина и скоростта му варира между 40 и 120 мили в час.“
Скот Уоринг


В официалния доклад, между другото, се казва:

На 25 април 2013 г., около 21:20 местно време, неизвестен обект прелетя на малка надморска височина точно срещу летище Рафаел Ернандес, Пуерто Рико, което доведе до забавяне на излитането на търговски самолети. Не е имало сигнал от транспондер, който да бъде уловен от кулата.

Оригинален екземпляр от видеото беше получен от официален източник. Източникът на това видео е проверен и идентифициран. Източникът желае да остане напълно анонимен за да не възникнат проблеми с работодателите. Професия, адрес и всички данни на това лице бяха проверени от авторите на този доклад, и са легитимни.

LO

Видеото показва детайлно триминутен полет на неизвестен обект, който идва към северозападната част на Puerto Rico от Атлантическия океан, пресича летището два пъти и се връща в Атлантическия океан, където се потапя във водата.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *