Три НЛО , заснети да летят над Луната (видео)

UFO_seen_passing_by_the_moonВпечатляващо видео , на което се вижда необикновено явление, свързано с спътника на нашата планета, съобщава Daily Mirror.

Мистериозни тъмни обекти изглежда преминават в близост до небесното тяло и забележително напомнят на работещи реактивни самолети.

НЛО са наблюдавани от експерт- видеооператор, който прекарва много дни, записвайки небето и документирайки това, което открие.

Crrow777, както той нарича себе си, е публикувал това видео на YouTube. Той твърди, че той никога не качва кадри-мистификация.

Той използва някои ефекти като мащабиране, корекция на цветовете и подобрение на контраста, но само за да подчертае аномалиите.

Коментирайки един от клиповете той казва: „Аз не твърдя, че това са извънземни, но този кораб, извън всяко съмнение, се контролира интелигентно.“

Обектите не са сателити защото им трябва около една минута за да минат покрай Луната.

Обектите, създадени от хора, които се въртят около Земята, ще им трябват само броени  секунди, казва той.

И допълва, че „ще видите само видео, на което аз лично съм свидетел.“

„Всичко е с висока резолюция, както и голяма част от заснетото – с помощта на осеминчов телескоп“

„Аз съм снимал НЛО, химтрейли и НЛО, които ги придружават, Луната, лунни НЛО и космически аномалии.

„Дадох обещание на всички абонати на канала ми никога да не публикуван неверни или заблуждаващи видеоклипове, и никога не съм съм редактирал видео, така че да ви заблудя.“

„Това, което виждате, аз съм заснел сам с моята камера и моя телескоп.“

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.