В Индия извънземните са построили база за НЛО?

16500609Ние някак си свикнахме с това, че новините за възможно сътрудничество на земляните с извънземни цивилизации идват от САЩ. Въпреки това от известно време насам започнаха да се появяват доказателства в полза на това, че извънземните си сътрудничат и с Индия.

Езеро се появи и изчезна

През последните четири месеца на 2004 г. жителите на Химачал Прадеш, индийски район в подножието на Хималаите, били разтревожиха от масовата поява на НЛО над местните недостъпни ледници. Тяхното постоянно присъствие озадачава военните кръгове и от двете страни на индо-китайската граница. В пресата се появяват снимки на огромен цилиндър с лилава светлина, придаваща на ледниците на фона на нощното небе зловещ вид.

Денем тези цилиндри, с дължина стотици метри, висели над върховете на планините в хоризонтална или вертикална позиция, отразявайки отблясъците на слънцето. Понякога, сякаш изпод земята, в небето излитали големи триъгълни НЛО, придружено от малки дискове.

Индийски геолози твърдят, че през последната година и половина в района на площ от около 100 квадратни километра се е увеличила не само активността на НЛО, но и се отбелязват много случаи с появата на странни същества. Появява се мнение, че пришълците създават или оборудват най-новата си подземна база в тази недостъпна част на Хималаите.30370626

Ярко бял хуманоиден обект е заснет на хълм в Химачал Прадеш и Кашмир през 2004. обектът според свидетели, се е движил 40 минути, а след това се спрял и изчезнал.

15467299

Странен обект    в района на Джаму и Кашмир, заснет през 2012 г.

 

Това се потвърждава и от индийски хеликоптери, патрулиращи в района. Без да се вдигат високо, пилотите избягват района, знаейки, че има една невидима граница, след която следва блокиране на навигационните устройства, а вероятно и на двигателите. Пилотите интензивно слушали ефира. Появата на радиосмущения е сигурен знак за приближаването към опасната зона, където са се настанили пришълците.

Военните съобщават: „Има много признаци за изграждането на голяма подземна база в планината. Ние контролираме присъствието на тези обекти, те наистина са НЛО. В интерес на сигурността това е всичко, което може да се каже. “

Не по-малко обезпокоена е и китайската страна. Наблюдавайки високата активност на летящите чинии и ВВС в съседна страна, китайското командване разгръща до границата танкова бригада. Но танковете спират до голямо езеро, което преди не е съществувало.

Индийската преса изразява сериозна загриженост във връзка с концентрацията на китайските танкове на границата и от факта, че „… наскоро на китайска територия, на запад от Жада, близо до границата е създадено изкуствено езеро, във връзка с което има опасност от наводняване на граничната област“.

Интересното е това, отбелязва уфологът Владимир Ажажа, че и Индия и Китай са отказали да изследват инцидента с тайнственото езеро. Може би, защото езерото после мистериозно изчезва. А в пресата се твърди, че езерото се е образувало в резултат разтопен от извънземните ледник.

 

Съвместен полет

Вестник „New Delhi“ пише: „Според слухове, циркулиращи в научната общност, извънземните наистина са създали в Хималаите база. Техните намерения са неизвестни. “

Статията се фокусира върху съществената разлика между индийската и американската демокрация, за която в продължение на десетилетия се предполага, че крие от американския народ и света много свои контакти с извънземни.

Дебатът в индийското правителство, иницииран от опозицията, може да доведе до психологически шок за световната общност, която един ден ще узнае, че от 50-те години на миналия век до наши дни е налице мълчаливо съгласие между страните-членки на Съвета за сигурност на ООН (САЩ, СССР / Русия, Великобритания, Франция, Китай), за неразкриването на информация на държавно равнище за присъствието на Земята и околоземното пространство на НЛО и извънземни.

„Ню Делхи“ също пише, че Индия, която не е член на Съвета за сигурност и не е обвързана с такива задължения, може да разкрие на своите граждани всичко, което е известно за дейността на извънземните, и то не само в Хималаите.

Според политически анализатори, Индия е толкова открита и демократична, че за правителството ще бъде трудно да пази тайна за дълго време, предвид Съвета за сигурност, който, между другото, обмисля да приеме Индия в Съвета.

В тази ситуация, правителството на Индия е в много трудно положение. От една страна е принципът на демокрацията, а от друга – вероятността за шок и паника сред населението на собственото население заради дългоочакваната истина за НЛО, от трета – бъдещето в Съвета за сигурност на ООН.

След известно време в цялата страна се съобщава в новините как огромни НЛО летят над планинските върхове, придружавани от изтребители на индийските ВВС. Макар и на почетно разстояние. Има две версии за това, което е видяно. Според едната самолети на ВВС са защитавали НЛО по време на полета им близо до границата с Китай.

Според друга, по-вероятната, извънземните не се нуждаят от защита, те просто са показали силата си, позволявайки на самолетите да се държат на безопасно разстояние. Тази сензация се подгрява и от военни и от някои политици, които признават факта за наскоро осъществен контакт на Индия с извънземните.

На прага на технологиите

Анализатори, близки до индийските военно- политически кръгове смятат, че основните събития се случват във високопланинската долина Ладак, разположена на височина от 3000 метра. Тя е заобиколена от най-високите планински хребети на Хималаите – трудно е да се намери по-подходящо място за създаването на база, така добре защитени от любопитни очи.

Всъщност, летящи чинии тук се наблюдават от дълго време.

Хората разказват смразяваща история за това как в края на Втората световна война близо до манастира Ламаюру се приземява диск, от който излизат мистериозни джуджета. Те не допуснали близо любопитните и някои от тях парализирали с лъчиот тръбите, които държали в ръцете си.30120969

И днес също в долината Ладак често кацат НЛО и се отбелязва висока активност на специалните звена на индийската армия. Висши чиновници в армията и военновъздушните сили излязоха с изявление, че от съображения за сигурност всички части на подножието в края на долината са блокирани за неопределено време. Когато говорят за официални контакти на индийската страна с извънземни, на първо място се има предвид долината Ладак.

Според „Индия Дейли“, правителствени източници смятат, че Индия е на прага за започване на процедура за сдобиване със супертехнологии. Дългосрочен контакт с извънземните ще им позволи да получи от тях технология за антигравитационни космически апарати и средства за глобален контрол на околоземното пространство. Тези реални възможности ще вкарат Индия в категорията на суперсилите на XXI век.

Раджив Кумар

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *