В Кабардино-Балкария заснеха НЛО

zkhzh3Жителите на село Горен Куркужин в Кабардино-Балкария са открили мистериозен обект в небето, очертанията на който са заснели с камера. Новината за появата на НЛО в небето е публикувана на официалния сайт на Баксанския общински район на КБР.

smi1

В Горен Куркужин заснеха НЛО

По време на снимки на природните забележителности на селото, любител фотограф е заснел неидентифициран летящ обект в близост до древна крипта. Когато разглеждал серията снимки , направени в селото, той забелязал НЛО. Според жителите на селото, такива явления са чести.

Хаким Кучмезов, бивш инженер в лаборатория за телеметрични системи, коментирайки публикуваната снимка, заяви:

„Вашето село се намира в зона на сеизмична активност с високо ниво на подземни движения. В такива райони, природните феномени с неидентифициран характер са често срещано явление. Мога да предложа един интересен опит: намерите някоя дълбока дупка в земята и пуснете в нея микрофон, балкарците преди това винаги са чували гласа на земята, чували са звуци, а ако се чуе мелодия, там се строи къща. Фонограмата на селото си, мисля, вие я знаете, затова на нищо не се изненадвайте. А „чиниите“ и кълбата пак ще се появяват. „

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *