Брад Пит забрани на Анджелина Джоли да осинови три сирийски сирачета

djoly-pit

Холивудският актьор Брад Пит е отхвърлил предложението на съпругата си Анджелина Джоли да осиноват три сирийски сирачета. Съобщението е на RadarOnline, който се позовава на източници близки до семейството. Въпреки това, двойката, според информатора, все пак ще осинови един малък бежанец.

Според RadarOnline, Джоли  срещнала трите осиротели сирийски братя, по време на едно от посещенията си в бежански лагер (звездата е посланик на добра воля на Агенцията за бежанците на ООН).

Едно от децата говори малко английски и казало на актрисата, че баща му бил прибран от сирийската армия, а майка му загинала в бомбардировките. След завръщането си в САЩ (страната, в която се намира бежанския лагер не се съобщава) Джоли се опитала да убеди съпруга си да приемат в семейството си осиротелите момчета, но на Пит не му харесала идеята.

„Да се възпитават девет деца, вместо шест – за него е прекалено. Брад не бил сигурен как това ще се отрази на сегашните им деца. Анджи не спорила – тя разбрала, че това няма да сработи „, – казал пред репортерите информаторът.

Въпреки това, според източника на RadarOnline, двойката се е договорила, че ще осинови един от сираците.

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.