Daily Express: На мястото на катастрофа с НЛО е намерено овъглено тяло на хуманоиден робот

Alien-main-603775Британското издание Daily Express публикува статия, в която описва неизвестен хуманоид, открит в Мексико на мястото на падане на метеорит.

Както пише вестникът, в Мексико, където, както казват очевидци, се е взривило огнено кълбо със значителни размери, са открити множество фрагменти от неясни отломки, затова журналистите предполагат, че там не е паднало небесно тяло, а е паднал и се е разбил НЛО.

Говорейки за самата катастрофа, местните жители казват, че първоначално кълбото е блестяло със сини и зелени светлини, а след това се взривило в небето. Това събитие, между другото, доста е уплашило очевидците.

А по-късно на мястото на предполагаемата катастрофа на НЛО са открити останките на различните механизми и овъглено тяло, което много приличало на очертанията на извънземен.

„Тялото много прилича на скелет на извънземен робот, или на скафандър на извънземно същество“ – е заявил уфологът Скот Уоринг. Журналистът също така отбелязва, че странният обект е добре запазен, падайки от космоса и прелитайки през земната атмосфера, което е доста загадъчен и необясним факт.

След като Уоринг проучил всички обекти, намерени на мястото на катастрофата на неизвестния обект, той прави окончателното заключение, че обектът принадлежи на извънземна цивилизация.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *