Daily Express: На мястото на катастрофа с НЛО е намерено овъглено тяло на хуманоиден робот

Alien-main-603775Британското издание Daily Express публикува статия, в която описва неизвестен хуманоид, открит в Мексико на мястото на падане на метеорит.

Както пише вестникът, в Мексико, където, както казват очевидци, се е взривило огнено кълбо със значителни размери, са открити множество фрагменти от неясни отломки, затова журналистите предполагат, че там не е паднало небесно тяло, а е паднал и се е разбил НЛО.

Говорейки за самата катастрофа, местните жители казват, че първоначално кълбото е блестяло със сини и зелени светлини, а след това се взривило в небето. Това събитие, между другото, доста е уплашило очевидците.

А по-късно на мястото на предполагаемата катастрофа на НЛО са открити останките на различните механизми и овъглено тяло, което много приличало на очертанията на извънземен.

„Тялото много прилича на скелет на извънземен робот, или на скафандър на извънземно същество“ – е заявил уфологът Скот Уоринг. Журналистът също така отбелязва, че странният обект е добре запазен, падайки от космоса и прелитайки през земната атмосфера, което е доста загадъчен и необясним факт.

След като Уоринг проучил всички обекти, намерени на мястото на катастрофата на неизвестния обект, той прави окончателното заключение, че обектът принадлежи на извънземна цивилизация.

loading...

Share This: