Холандец засне НЛО от самолета (видео)

NLOХоландски турист е успял да заснеме на видео НЛО от прозореца на самолета, в който пътувал.

В четвъртък, трети септември, той се качил на самолет на авиокомпания «Ryanair» в Айндховен в Холандия, като възнамерявал да лети до Мадрид и толкова му харесала гледката от прозореца на самолета, че извадил мобилния си телефон и започнал да снима Земята. По чиста случайност на видеото попаднал НЛО, приличащ на летяща чиния. Тя се появява в четвъртата минута на записа и прелита няколко пъти напред и назад.

Забележително е, че тайнственият летящ обект е бил забелязан и от пилота на самолета, въпреки че със сигурност не му е било до снимане. В един момент пилотът направил внезапна маневра, поради страх от сблъсък с летящата чиния. Пътниците решили, че са в опасност, много се уплашили и дори започнали да затягат коланите.

Записът на холандеца привлече вниманието на уфолозите. Всички експерти, които проучили видеото, стигнали до единодушното заключение, че не е монтаж. Изследователите смятат, че НЛО е представлявал заплаха за самолета и дори може да е искал да го свали. Или просто е искал да плаши.

Според някои уфолози е възможно пътниците и екипажа на Еърбъс-а да са извадили невероятен късмет, че са останали живи. Други изследователи твърдят, че представители на извънземни цивилизации, които са много по-напреднали от нас, по-рядко правят грешки, така че да се говори за нападение на НЛО срещу пътнически самолет би било наивно или самоуверено.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *