Извънземен кораб е свален над Иран от руснаците, твърди британската преса

ufoБританското издание Express (http://www.express.co.uk/news/science/603108/Russians-shot-down-UFO-over-Iran-ahead-of-Blood-Moon-apocalypse) пише , че на 30 юли в небето над Иран в съвместна руско-иранскa операция е бил свален извънземен кораб.

Според теорията на привържениците на апокалипсиса, човечеството трябва да загине в края на септември 2015 г. в резултат на мощно земетресение по цялата Земя или поради сблъсък на планетата с огромен астероид. При това се съобщават различни дати за гибелта на нашата цивилизация, включително 23 и 28 септември.

Въпреки факта, че НАСА официално отрича опасността от сблъсък на астероид със Земята през този век, теоретиците на конспирацията настояват на своето. Друга хипотеза е за появата на извънземни, които , както се предполага, ще сигнализират за началото на апокалипсиса в края на септември.

Масло в огъня на тази теория наляха и събитията в небето над Иран на 30 юли, когато в атмосферата на Земята навлязоха и изгоряха няколко метеорита. Но, както пише вестникът, сега се твърди, че събитието всъщност е съвместна операция между Иран и Русия, инициатор на която е бил руският президент Владимир Путин. Според слуховете е бил свален извънземен кораб, който „е бил изпратен тук, за да наблюдава процеса на унищожаване на Земята в края на септември.“

А съобщенията за метеорити, които навлизат в земната атмосфера, са представени като прикритие за специалната операция.

Нещата стигат ​​толкова далеч, че дори и сайтът UFOsightingshotspot.co.uk обяви за разполагането на руски войски от аерокосмическата отбрана и специални части в Иран.

„Тревожният нов доклад се разпространява сега от Министерството на отбраната на Руската федерация, а в него се казва, че“ значителни сили от новосъздадената аерокосмическа отбрана“ и „22-ра бригада на специалните части“ в момента са разположени на територията на Ислямска република Иран“, – се казва на сайта.

Сайтът също така посочва, че руските сили работят в сътрудничество с иранските въоръжени сили, занимавайки се „проверка и идентифициране на обекти в голямото количество боклук и отломки, образувани при унищожаването на извънземния кораб.“

Теоретиците твърдят също, че Путин е нареди да се доставят фрагменти на НЛО в Русия.

Само учените не се радват на тези съобщения, и продължават да твърдят, че огненото кълбо в небето над Иран просто е изгорял метеорит.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *