Извънземните все по-често отвличат хора в Австралия

ufoСътрудниците на австралийската организация  «Close Encounter Research Network», изучаваща  взаимодействието между земляните и  представители на извънземни цивилизации, съобщиха тревожна за своите  сънародници статистика. Според изследователите през последните години  извънземните са започнали все по-често да  отвличат жители на континента. В момента австралийският показател за отвличания е с 10-15  процента по-висок от средния в световен мащаб.

Според Мери Родуел – управител на базираната  в Бризбейн «Close Encounter Research Network» – най-засегнати са  жителите на северните райони на Австралия. В тези региони преобладава селското стопанство и местните жители  живеят на значително разстояние един от друг.

Вероятно заради такава ниска гъстота на население извънземните отвличат местни фермери без никакви пречки. Според Родуел тази година са били отвлечени от извънземни 37 австралийци,  двадесет и двама от които са  живели в северната част на страната.

Хората изчезват безследно по улиците, от собствените си ферми, направо от леглата в домовете си. Полицията обявява такива хора за безследно изчезнали, и както може да се предположи, никога не може да направи нищо, за да ги върне обратно.

Само през 2013 г. 17-годишната жителка на Cooktown Lin Saunders е намерена невредима няколко месеца след изчезването си. Според момичето, тя се разхождала с  кучето си и видяла в небето странен кристалообразен обект. След това Saunders загубила съзнание и се събудила в пустинята недалеч от мястото, където се разхождала с четириногия  си приятел, само че след … четири месеца.

Mary Родуел казва, че борбата срещу извънземните   е невъзможна. Дори ако правоохранителните органи изцяло повярват, че хората биват  отвлечени от извънземни от космоса или паралелни светове, те биха били  безсилни пред представители на извънземни цивилизации. Роднини на изчезнали лица, могат да се надяват само, че хората ще се върнат като Lin. Само че  такива случаи са много редки и са изключение от правилото.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *