Извънзeмно същество e заснето на Марс

mars-1 mars2

Живот на Марс … сигурен съм, че звучи странно, но защо? Защото всички правителства са ни учили, че не съществува живот на други планети. Ние сме програмирани да мислим точно така.
Е, и аз вярвах в това  дълго време, но всичко   се промени, когато започнах да намирам различни неща на  снимки от  Марс.
mars3
На тази снимка (Sol 1100) намерих живо същество с черен  екзоскелет, нещо като пустинен  бръмбар или скорпион. То е застанало на  скален връх, така че да  може да види по-далеч, най-вероятно с цел лов. То  също така има  вдигната крайник нагоре, с  три нокътя. Съществото  вероятно няма да мърда,  докато марсоходът е там.

mars4 mars5

Аз също така забелязах покрив на малка сграда. Доста интересна находка.
Вижте сами.

Скот Уоринг

Фото източник: http://marsmobile.jpl.nasa.gov/msl/multimedia/raw/?rawid=1100MR0048720070600863E01_DXXX&s=1100

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

One Reply to “Извънзeмно същество e заснето на Марс”

  1. Квазиракис

    Как пък не направиха една свястна снимка. Хиляди снимки и всичките размазани и не на фокус. Така всеки си очертава едни сенки и игнорира други. Можеш да получиш по тоя начин каквото си искаш. От гущер до космическа база с летяща чиния отпред.

Comments are closed.