Крещящ призрак бе заснет на мястото на автомобилна катастрофа

prizrakЗа тези, които вярват в призраци и се интересуват от доказателства за съществуването на задгробен живот, на американския кабелен тв канал «Destination America» се появи ново шоу, наречено «Case Files Unknown». Авторите на проекта Бари Конрад и Виктория Грос имат за цел да информират зрителите за различните фото и видео материали, на които са заснети посетители от отвъдното.

По-голямата част от планираните за показване доказателства, никога преди това не са били достъпни за широката общественост. Така, наскоро се появи и първият епизод на програмата, наречен „Крещящият призрак“ и е посветен на мистериозна снимка, направена през есента на 1984 г. в щата Орегон.

Случката е още преди появата на цифровата фотография и „Photoshop“. Полицаите, получили съобщение през нощта, че в предградието Salem е станала катастрофа и пристигнали там след петнайсет минути. Установено било, че 19-годишен младеж загубил контрол над колата и излизайки от пътя се ударил в дърво. Младият мъж починал на място.

Правоохранителите направили на мястото на инцидента няколко снимки с 35 mm фотоапарат. След обработката на филма полицаите били изумени, след като видели на една от снимките огромно оранжево петно с формата на крещяща човешка глава.

Призракът буквално висял над потрошената кола. Могат да се видят ясно косата, ушите, очите, носа и устата, която е широко отворена. Много от служителите в участъка, след като разгледали снимката казали, че това е призракът на загинали в катастрофата мъж.

Направилият тази снимка полицай, пожелал да остане анонимен, все още не може да проумее каква мистерия е запечатал на филма.

Related Posts

One thought on “Крещящ призрак бе заснет на мястото на автомобилна катастрофа

  1. Снимката ми прилича на пълно менте. Това че е много стара не значи че едно време не са се правили фалшификати. Даже ми прилича на нескопосано менте защото няма един ясен образ на цялата снимка, което ме кара да мисля че имаме наслагване на 2 снимки една върху друга. Върху снимка от пътя е насложена снимка на лице леко размазана.
    Даже ако не се лъжа подобен ефект се получава и на една лента като първо снимаш една снимка, след това върнеш лентата назад и върху същата снимка щракнеш за втори път лице от близо. Поне около призрака да имаше един ясно видим предмет, кола дърво, каквото ще да е че да се замисли човек че може и да е истина. А и ако има наистина полицай дето я е снимал, защо трябва да остава анонимен ? И лично негова ли е тази снимка, щото едва ли отива да снима катастрофи с личния си фотоапарат ? А и ако е истина не виждам причина да се крие зад анонимността, още повече щом случката се е случила преди 31 години той би трябвало да се е пенсионирал вече.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *