Намерен е 4-метров диск, който според уфолозите е древен извънземен кораб

nlo1Съвсем наскоро, на 9 септември 2015 г.,  в Жирновския район  на Волгоградска област (където често се наблюдават НЛО) археологическа експедиция начело с Вадим Чернобров е изкопала огромен каменен диск с диаметър около четири метра.

Подобни дискове са откривани и в миналото, но те са били много по-малки от този, не повече от един метър (най-големият е бил два метра в диаметър, и е бил намерен в Кузбас).

Истинската природа на на диска предстои да се изясни, но разгледалите го  уфолози твърдят, че  частично е съставен от волфрам. Те също така са направили и предварително заключение, че е на около един милион години.

Ако се потвърди, че част от диска е направен от волфрам, уфолозите ще празнуват голяма победа – това ще послужи като доказателство за теорията, че обектът е продукт на извънземна технология за изграждане на космически кораби.nlo2

Волфрамът е много твърд метал, който се използва активно във военната индустрия.

Уфологът Скот Уоринг също смята, че петната по диска може да са от волфрам. Той също така твърди, че волфрам е намиран и на други места на предполагаеми катастрофи на НЛО.

В статията си за UFO Sightings Daily Уоринг пише, че такива каменни дискове са били снимани и на повърхността на Марс. Вероятно, според него, има раса от извънземни, които разполагат с технология за изграждане на дискове от камък и волфрам. Той предполага, че наскоро откритият диск може да бъде безпилотна машина или ръчно управляем извънземен кораб, който е долетял от Марс и се е разбил на Земята.

nlo3

Но засега всичко това са само спекулации. В близко бъдеще дискът ще бъде подложен на задълбочено и подробна изследване.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *